Hamur ekmek falan yemiyorum, marketten cips falan da almıyorum, çikolata da yemiyorum bayadır, yersem kahve yanına bir küçük çikolata gibi anca ama sanki yağlanıyorum basenden, neden ya
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamur ekmek falan yemiyorum, marketten cips falan da almıyorum, çikolata da yemiyorum bayadır, yersem kahve yanına bir küçük çikolata gibi anca ama sanki yağlanıyorum basenden, neden ya
Cevap
5Cevap
kalori takibi yapıyor musun ve hareketli misin gün içinde?
Kalori takip etmem lazım belki , evden çıkmıyorum ama geçen sene evden hiç çıkmadan 5 kilo vermiştim 59 gibiydim geçen yaz birden bu yaza kadar 65 oldum
Umarım ya
Ekmek alışkanlığım tamamen bitti arada tam buğday lavaş kullanıyorum sadece oda akşam yemeğinde kahvaltıda falan hic yok
yiyip yiyip sıçamama sendromu olabilir
Ahahaha 🤣
Kadınların götü ilginc şekilde büyük
Evet ya maalesef
Meme de büyük oluyor
Götten memnun musun peki
Zaten ikiside yağdan oluştuğu için yağlanma olunca ikisi birden büyüyor
Kaç kilosun
Boyun kaç
Bekarsin değil mi
Tanissak mı
İnsülin direnci
Hangi doktor bakarki
oturdugun icin
Sporla hızlı kilo veriliyor ama sadece diyetle de kilo verdiğim oldu
Ne yiyon o zaman
Ev yemeği yiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım. Bu durumu yaşamana inanılmaz üzüldüm ama yalnız değilsin, hiç canını sıkma güzelim. Bazen paketli gıdaları kessek de fark etmeden aldığımız gizli kaloriler, stres, yetersiz uyku, az su tüketimi veya hareketsizlik basen bölgesinde yağlanmaya sebep olabilir. Ayrıca hormonlar da bu bölgeyi çok etkiler. Bedenini dinleyip süreci zamana yaymalısın 🧘♀️ Gün içinde ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin ✨
Hormonlarim temiz çıktı
Buna çok sevindim canım benim! O zaman su tüketimine, günlük hareketine ve gizli kalorilere odaklanalım. Küçük değişimlerle o basenler hızla sıkılaşacak, hiç merak etme 🍏✨