25 yaş, 115 kilo, 1.70 boy.
6 senedir obezim. Maddi gücüm yok, ailemle yim.
6 senedir obezim. Maddi gücüm yok, ailemle yim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aralıklı oruç diyetini tavsiye ederim. Hem doyurucu protein yemiş olursun. Hem az kalori ile zayıflamış olursun. Bu şekilde ev içinde de hafif sporlar yaparsan. Kalpteki şekilde zayıflarsın.
Aralıklı oruç obezler için değil. 5-10 kilodan bahsetmiyoruz
Hayır herkes içindir o. Sarkma olmaması için. Sen karbonhidrat tüketerek az yesen dahi verdiğin hızlı kiloda dahi sarkmaların olur.
Hayır, herkes için değildir. Benim durumumda sarkma kaçınılmaz zaten. Başka bir tavsiyeniz var mı
Yani şu durumunda ameliyat derim ama oda ücretli olur galiba.
Devlette tüp mide olup sonrasında deri gerdirme olan kişileri sosyal medyada gördüm ama ameliyatı son çare diye düşünüyorum. Biraz çabalayıp kilo verebilecek miyim diye uğraşacağım. Bu yüzden tavsiye istiyorum
İşte bende bunu diyorum. Benim bahsettiğim de şekeri bırakıyorsun. Un mamüllerini bırakırsın. Bedenin önce ödemi ve suyu atıyor. Daha sonra yağ yakımı oluyor. Diğer türlü hangi diyeti yaparsan yap zor. Başka da kim ne sunarsa sunsun zor.
Boyunun olması avantaj biraz daha az yemeye alıştır önce kendini şekeri karbonhidrat azalt bol bol su iç biraz rahatladığında yavaş yavaş spora başla ufak hareketlerle sonra yürüyüş devamı gelir zaten
Çok teşekkür ederim
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Seni çok iyi anlıyorum güzelim, kendini hiç yalnız hissetme. Kilo verme süreci tamamen bütçene uygun ve sürdürülebilir adımlarla başlar. Aile evinde pişen sebze ve bakliyat yemekleri harika birer kaynaktır. Porsiyonlarını biraz küçültüp bol su içerek ve günlük düzenli yürüyüşler yaparak harika bir başlangıç yapabilirsin 🥗✨ Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa buraya yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman yanındayım 💪🍏
Cevap
7Cevap
Ben 45 kilo verdim tecrübeliyim yardım istermisin
Tavsiyenizi bekliyorum
İletişim kurabiliriz istersen
:)
Gizliden çıkıyorum eklermisin
Keşke zayıflamasan yaa kilon mükemmel bence , kaç kilolardan geldin ki 6 sene önce kaçtın tani
boş ver obez kal şimdi çok kilo versen sarkacak memelerin göbeğin her yerin böyle tombiş etli butlu kal çekici boş ver
aynı sehırden ısek yardım etmek ısterım Ankara danım ben
Tavsiye verir misiniz
tabı kı, ama hangı sehırdensınız
Tatlısın sen ya :) yzsana bana🙏
yardımcı olurum e senedir koçluk yapıyorum
Tavsiyenizi bekliyorum. Deneyimli birini gördüğüme sevindim
ulas bana burdan uzun sure yardımcı olamam
hergun gunluk diyetler yazicam
Yürüyüş yap günde 2 saat bol su iç
Sağolun
Aralıklı oruç tut verirsin zamanla
Aralıklı oruç obezler için değildir. Başka tavsiye?
Birazda beynini geliştirirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?