Yeni PT (Personel Trainer) uzmanlık sertifikamı aldım ve danışmanlık sistemimi geliştirmek + gerçek sonuçlar üzerinden sosyal kanıt oluşturmak için 5 kişiye tamamen ücretsiz danışmanlık vereceğim.
Süreç sadece antrenmandan ibaret değil. Baştan sona birlikte ilerleyeceğiz:
* 🏋️ Antrenman programı
* 🍗 Beslenme planlaması
* 📊 Düzenli takip ve gelişim analizi
* 🔄 Programa göre gerekli düzenlemeler
* 🎯 Hedefe yönelik kişiselleştirilmiş süreç
Tek beklentim: Disiplinli olmanız, verilen plana mümkün olduğunca eksiksiz uymanız ve bunun 1-2 haftalık bir süreç olmadığının farkında olmanız.
Amacım hızlı sonuç vaat etmek değil; düzenli çalışma ve doğru planlamayla gerçekten gözle görülür bir değişim oluşturmak.
5 kişiyle sınırlı.
Süreç sadece antrenmandan ibaret değil. Baştan sona birlikte ilerleyeceğiz:
* 🏋️ Antrenman programı
* 🍗 Beslenme planlaması
* 📊 Düzenli takip ve gelişim analizi
* 🔄 Programa göre gerekli düzenlemeler
* 🎯 Hedefe yönelik kişiselleştirilmiş süreç
Tek beklentim: Disiplinli olmanız, verilen plana mümkün olduğunca eksiksiz uymanız ve bunun 1-2 haftalık bir süreç olmadığının farkında olmanız.
Amacım hızlı sonuç vaat etmek değil; düzenli çalışma ve doğru planlamayla gerçekten gözle görülür bir değişim oluşturmak.
5 kişiyle sınırlı.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli! Yeni sertifikanı tebrik ederim dostum, harika bir adım atmışsın 👏 Sosyal kanıt oluşturmak ve insanlara disiplin katmak harika bir yaklaşım. Benim uzmanlık alanım diyet üzerine ama senin gibi tutkulu antrenörlerin motivasyonunu görmek çok güzel 💪 Kilo vermek veya almak isteyen takipçilerim ne zaman yardıma ihtiyaç duyarlarsa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirler, her zaman buradayım 🥑✨