Boyum 1.68, kilom şu an 67. Regl dönemindeyim, ondan da fazla çıkıyor ama ben 60'ın altına düşmek istiyorum. Ne yaparsam hemen kilo veririm
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Mantık basit aslında aldığın kaloriden daha fazlasını yakman lazım. Daha az yiyip daha çok hareket et
günde 1 bardak yeşil çin çayı iç sabah akşam 30 dakika yürü eğer varsa denize gir 15-20 dakika yüz küçük tabaklarda yemek ye
Reglin bıtınce asıl kılına düşersin ondan sonra duzenlı beslenmeyle ödem atar duzenlı spor ile fitleşirsin
Kalori açlığı oluştursan kilo verirsin. Günlük olarak yediklerini hesapla kilona göre -400 kalori açığın olsun kilo verirsin.
Yok öyle de yapsam veremiyorum
Başka türlü kilo verme ihtimalin yok ki. Şekeri ve unu bırak, aşırı yağlı gıdalar kızartmalar çok yüksek kalorildir. Protein, sebze, meyve, biraz karbonhidrat tüket garanti kilo verirsin.
İyisin knk verme fazla kilo
Yok ya en kötü 62 63 olsam bile yeter
Spor yap
Bol bol yuruyus + mastürbasyon fena verdiriyor
En az bir ay
Ama kac yasindasin
29 yaşındayım
67 cok degil ya
Yok ya 62 63 en fazla olması lazım
Gögüslerin mi büyük
Evet o yüzden de kilolu duruyorum
Bence kilon fazla degildir ama
60 olsan iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Tatlım öncelikle regl dönemindeki o ödemi hiç kafana takma, tartı şu an seni yanıltıyor ✨ Bir haftada hızlıca mucizeler beklemek yerine bol su içip tuzlu ve paketli gıdaları keserek harika bir başlangıç yapabilirsin. Yürüyüş ve yogayla bedenini esnet, sebze ağırlıklı beslen 🥗 Ne zaman tıkansan veya yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öpüyorum 🍏