Sorum şu.. Çok sık yapılmasa bile iki gün yapıp bir gün yapmasak ya da 4 gün yapıp bir gün yapmasak bunu alışkanlık haline getirebilir miyiz 😃 yani faydası olur mu yine de 😃 Ve ikinci sorum şu Sayıyla yapmak mı yoksa süre tutmak mı daha verimli?
Egzersiz ya da spor yapan biri var mı sorum olacak?
Zaten normali Bu iki gün yapıp ya da 3 gün yapıp bir gün dinlenebilirsiniz bunda herhangi bir sıkıntı yok. Süreye gelince ben genelde ses set yapmayı tercih ediyorum Mesela bir örnek vereyim şınav için 10 tane şınav çekiyorum Bir dakika dinlenme tekrar onşin al tekrar bir dakika dinlenme bunu 3 set şeklinde yapıyorum süreyle değil genelde Ben set olarak çalışırım.
Ya ben yoga bağımlısıyım Ama bir gün yapıp bir gün yapmasam ara versem Her şeye sıfırdan başlıyorum Motivasyonum düşüyor erteliyorum Ya her gün gerçekten yarım saatte olsa Vakit ayırıcam istemsiz bile olsa Ya da hiç bulaşmayacagm Spora mola vermek bir gün atlamak spor yapmayi özlemek gibi bir şey zaten bana göre Süre tutmuyorum moduna göre yaparm en azından yaptım derim bu da bir seydir
Var ben. Istediğin şekilde yapabilirsin en az 3 gün yap yine de. Pazartesi -carsamba-cuma olacak şekilde 2 gün dinlenirsin. Süreyle yapmak boş. Tekrar ve set sayılarına önem ver. Özellikle set tekrar sayıları gücüne göre değişebilir