Boyum 160, kilom 50, vücudum çok yağlı değil, sadece biraz kalçamda göbeğim de var. Bunları da kasa çevirmek istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim, ilk olarak ne yapmalıyım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyum 160, kilom 50, vücudum çok yağlı değil, sadece biraz kalçamda göbeğim de var. Bunları da kasa çevirmek istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim, ilk olarak ne yapmalıyım
Göbek en zor giden yerlerin birisi. Sadece spor yetmiyor. Biraz beslenmeye dikkat etmelisin. Yağlı, hazır gıdalardan hamur işinden tatlıdan uzak dur. YouTube da harika egzersizler var. Düzenli yapmaya devam edersen farkı hemen görürsün.
Belim ince çok az bir çıkıklik var o rahatsız ediyor beni onu yok etmek istiyorum oradan çok sıkı çalışsam dediğiniz gibi dikkatli beslensem gider
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Harika bir başlangıç kararı almışsın tatlım ✨ Boyun ve kilon çok dengeli, bu yüzden amacımız kilo vermek değil vücudunu şekillendirmek olmalı. Yağlar doğrudan kasa dönüşmez ama ağırlık antrenmanları ve yeterli protein alımıyla yağları yakıp kas kütleni artırabilirsin 🥑🧘♀️ Dengeli beslenip sabırla ilerlersen harika sonuçlar alacaksın 💪 Ne zaman kafan karışırsa bana Diyet & Beslenme kategorisinden yeni bir soru sorabilirsin 🍏
Teşekkür ederim 😍
Cevap
13Cevap
İlk önce kardiyo yap ve bütün vücudun çalışsın sonra da bölge bölge çalış protein oranı yüksek beslenme ile fit vücuda sahip olabilirsin
Program da hazırlarım müsait zamanında haber et sen
Evde spor yapsan yeter senin icin, youtubedan kanallar arastir. Daha çok sıkılaşma programlari senin isini cozer
Teşekkür ederim 😍
Burdan yazmakla olmaz.. kas yağ oranını ölçtür önce ve buna uygun programı yazsınlar sana salonda söyle
Haklısınız teşekkür ederim
Rica ederim ne demek 🍀 başarılar
Teşekkür ederim ayrıca vücudunuz olay🤩
Sağol 🙂🤭😉 farkındayım ama 10 yıldan fazla bir serüvenin sonucu bendeki
Tebrik ederim vallahi süper darısı bana 😍
Umarım çalışırsan olur pes etme asla 😉bassrirrsin eminim
Önce düzenli spor salonuna gitmeye bir alış sonra hareketlere alış sonra programa başlarsın
Nasıl bi şekil vermeye niyetin var ve beslenmeye ne kadar maddiyat ayırabilirsin
Aslında ideal gibi duruyorsun
Vücudundan memnunum seviyorum da ama fazlalık yağları istemiyorum rahatsız ediyor
Erimesini istediğin o yerler erkeklerin istediği hacim ve büyüklükte sanki
Erkeklerin ne istediğinin benim için önemi yok önemli olan benim ne istediğim
Anladım, tabi bu konuda haklılık payın var gibi bazı bazı
Yapılabilşr, fiziğini görebilir miyim
Burada paylaşmam maalesef
Tüm vücut programı iste orada çalışandan
Teşekkür ederim 😊
Herkes squad yapıyor kısa yol
O kiloyla kalcan buyukmu ki
Evet😂😂
Kız senin ölçülerin kacki
Kiloma ve vücut yapıma göre büyük orada fazlalık işte bu yağdan kurtulup sıkılaşmak istiyorum
E fazlalığa can kurban olur 😂😂 ne güzel buyukler
Yağ olması rahatsız ediyor sıkılaşmak istiyorum
Güzelce ne sallaniyordur degilmi 😅
Konu
Şabilirmiyiz yok deme lutfen
Abi sapık misin ya ne alaka
Ne sapigi resimmi isticem sanki
Yanlışta anladın ne diyimki
Hafif programla başla. Ölçüler ne?
Ben sana plan program yaparım kabul eder misin
Biraz çalışırsan olur kanka kaç yaşındasın
25 yaşındayım