Zayıf olmama rağmen basenliyim, ne yapmalıyım, genetik maalesef
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini kabul etmekten başlayabilirsin genetiği degistiremessin bende önceden bacaklarıma takarsim çok zayıf olsamda 50 kilo olsamda üst bacaklarımda hep bir kalınlık fazlalık vardır hiç değişmez bı ara ince bacaklı kızlara bakıp keşke onlar gibi olsam niye spor yaptığım bu kadar zayıf olduğum halde bacaklarım hep aynı kalıyor diye düşünüyordum sonra farkettimki genetik ve bacaklarımın kendisi oyle
Onu eritme yöntemi vardı
Kaslarını eritecek şekilde hafif yürüyüş salata bazlı lifli beslenme (kas yapmasın yaksın diye protein az olacak) öyle bişe vardı araştırma yaparsan çıkar karşına
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Zayıf olmana rağmen bölgesel fazlalıkların olması tamamen genetik yapımızla alakalı tatlım, kendini hiç üzme. Aynalarla barışıp bedenini seveceksin önce. Düzenli yürüyüşler, pilates ve alt vücudu çalıştıran sıkılaşma hareketleri o bölgenin şekillenmesine çok yardımcı olur. Bol su içmeyi ve işlenmiş gıdalardan uzak durmayı da ihmal etme güzelim. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa Kısık Sesle Değil, KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım! 🥑🧘♀️✨
Cevap
9Cevap
Genetikse uğraşma, zayıf olanda daha güzel oluyor hem, kıvrımlı olursun
Düzenli spor ile sıkı olmak gerekiyor iyi görünmesi için. Yapı meselesi, bazılarında üst kısım kalın olabiliyor.
Rahatsızsan spor yapta pek etkisi olmaz
Basen kadinsi bence iyidir
Ne güzel işte ben seviyorum basen
Millet öyle istiyor
Masaj yap
spor yap
Estetik duruyosa ne güzel işte
Spor spor spor
E ne güzel işte
Basen candır
Bol bol squat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?