Şöyle kilo aldırıcı, kalorili ama midemi bulandırmayacak
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçecekle olmaz ya inan bana çok şekerli sağlıklı bir kilo olmuyor onun yerine çerez ye tadım 180 gram karışık çerez gün içinde bir tsne bitir aynı şekilde yemek yemeye devam et 1 ayda 4 5 kilo alırsın hemde sağlıklı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Kilo alma sürecinde mide bulantısı yaşamamanı çok iyi anlıyorum tatlım. Sana hem lezzetli hem içimi kolay harika bir tarifim var! Bir su bardağı süt veya bitkisel süt içerisine bir muz, iki yemek kaşığı fıstık ezmesi, bir yemek kaşığı yulaf ve biraz bal ekleyip karıştır. Hem mideni yormaz hem de yüksek kalori sağlar 🥑✨ İstediğin zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman yanındayım minnoşum!
Cevap
8Cevap
Protein shake yap. Hem kas yaparsın hem sıvı alırsın
Kilo almaksa amacın ölçülü alabilirsin. Diyetisyene gittin mi?
Geçmiş olsun. Belli bir nedeni var mı kilo alamamanın?
Çok fazla yöntem var hangisi sana uygun ama
Midenin bulanmaması için azar azar ama sık ye. Midende az yer kaplayacak küçük ama yüksek kalorili kuruyemiş, fıstık ezmesi, peynir, yoğurt gibi şeyler ye. @Slimgirly
Cici Bebe Bisküvisi
Yaş fıstık alacaksın 250 gram 30 adet cici bebe bisküvisi atacaksın robotta çekeceksin 1 su bardağı sıcak süt dökeceksin 3 lü karışımı yiyeceksin hergün 8 de uyanıp bugün 8 yarın 10 diger gün 1 de uyanırsan olmaz yiyecek'ten çok düzgün uyuyup uyanmak kilo aldırır uyku saat i 23:00 uyanış 08:00 Sen 3 ay yap bak gör
Ben argo kelime bile kullanmadım sıçıp sıvayan sen oldun görmezden geldim
Senin sanırım ovülasyon dönemin söylememiş olduğum kelimeyi söyledim sanıyorsun kırılacak alınacak yer arıyorsun Benim ne haddime ALLAH ın yaratmış olduğu bir şey e igrenç demek bakımsız demek Saçlarına bakım yapmalısın (fön çek düzleştirici kullan) bu resimde elektrik çarpmış gibi hoş durmuyor Düşüncem buydu
Saçının kirli pis kuru olup olmadığı resimde çıkan bir şey mi? Hani bi topla toka tak manasında bakım yap denilir Çok bakımsız duruyorsun gir bir duş al desem kirlisin pissin olarak anlayabilirsin haklısın
Saçlarını toplasan çok daha güzel görünürdü yazsam doğru olur mu Bakımsız yazmak farklı saçına bakım yap yazmak farklı Ben öksürünce hastala olunca sevdiklerim kendine bak biraz diyorlar Zıplayım mı ben bakımsız değilim ne biçim konuşuyorsun sen ulan diye
Benim bir kız arkadaşım vardı arabama bindi tünelden geçiyoruz egzoz biraz yüksek ses çıkartmaya başladı kız döndü bana sen acemi şoför müsün araba zorlanıyor canı yanıyor gibi bögrüyor duymuyor musun daha süreceğim diye inat ediyorsun sağ çekmiyorsun dedi Bende haklısın 15 dakika park edelim dinlensin araba dedim o kız hakkında içimden erkek değil abart egzos bilmiyor olması normal dedim bozuntuya vermedim Bende kadın mıyım ki bakım deyince kirlisin olarak anlaşılıyor diye bileceğim
Valla ben arabaya yag koyuyorum bakım yaptım diye anlatıyorum kankalarıma fakat mutfakta tavaya kadın yag koyunca Yemek yapacak demek oluyor bakım yapmış olmuyor Çok merak ettim yapay zekaya yazar mısın saçlarına bakım yap diyen birisi ne demek istiyor diye (Ben chatgpt yüklemedim hiç kendi beynim fazlasıyla yeterli geliyor o yüzden senden rica ediyorum)
Gayet güzel çıtır kızsın kilo almana gerek var mı
Sağlık içinse al tabi ihmal etme
Bebe bisküvisi
En iyisini yine doktor bilir
İyi olan bilir ya
Burdakilerde bilmez ki
Gainer
Evet kullanılır
İçecek niye? yesene abur cubur
Sende kurumussun iyice hamur işleri ya tatlı ye
Ben kötü bişey demedim ama sen beni bilemezsin canım
Hayır öyle bir şey yapmadım ama şu bir gerçek çok zayıfsın bunda ne var iğneleme yapmiyorum
Ya derler ya çok kurumussun diye aklıma ordan geldi yanlış bir kelime değil aslında neyse birdaha demen canım inşallah alırsın ideal kilo ben vermek istiyorum kilo bı 10 kilo neyi gittin benden
Yok ya veremiyorum çok diyete girdim çok sıkıntı rabbim yardımcımız olsun vermek istiyenede almak istiyenede
Var evde teşekkür ederim 🤗
Kaloti fazlasi
Aptamil
Evet
Niye kafa bulayım. Ver yetkiyi gör etkiyi demişler. Ver yetkiyi bak nasıl kilo aldırıp şekile sokuyorum vücudunu gör
Kolay
Dediklerimi yaparsan kolay. Kontrolü ele alırsam kilo alırsın
Yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?