Normal porsiyonun yarısı kadar olmak üzere yavaş yavaş düşürmeyi denemen gerek, standartlarını sen belirle bir anda hızlıca kilo vermek sağlığın açısından da sakıncalı.
ben eskıden cok kıloluydum yeme seklımı hıc degıstrmedım ( hayvangıbı yerım halada öyle yıyıorum :D ) ama spor yapmaya basladım duzenlı bı sekılde ole verdım bence sende bı dene ^_^
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende hayvan gibi yiyordum bir anda 62 olunca kendimi durdurdum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
3 y. k yoğurt 1 y. k yulaf ezmesi 3-4 adet gün kurusu kayısı, hurma ya da 1 t. k bal ekleyerek müthiş bir araöğün yapabilirsin
bekletmem gerekiyor mu
Hayır hayır anlık hemen yiyebilirsin
Aslında tarif önerim yok ölçülü ve düzenli yemek yeme alışkanlığı edinirsen senin yararına olacak gibi. 😊
ölçüsü ne kadar olmalı sence?
Normal porsiyonun yarısı kadar olmak üzere yavaş yavaş düşürmeyi denemen gerek, standartlarını sen belirle bir anda hızlıca kilo vermek sağlığın açısından da sakıncalı.
ketojenik diyet yap ve aralıklı oruç tut ben bu şekilde çok kilo verdim
ben eskıden cok kıloluydum yeme seklımı hıc degıstrmedım ( hayvangıbı yerım halada öyle yıyıorum :D ) ama spor yapmaya basladım duzenlı bı sekılde ole verdım bence sende bı dene ^_^
bende hayvan gibi yiyordum bir anda 62 olunca kendimi durdurdum
ahahaah 62 mi :D D: keske benımde durmam orda olsaydı bn onun 2 katında durdum
ciddi misin?
boyun ne kadar?
18,7
Ya duzenli beslenmeyi dene
Daha önce yulaf yemediysen deneme bence :D
çok mu kötü?
Yulafın diğer adı ne biliyor musun? At yemi :D öyle söyleyim
ama sağlıklı
Sağlıklıda bir ye bakalım yiyebilecek misin 5 kaşık yersen ve ardından kusmassan helal olsun sana :D
sade bir şekilde yemeyeceğim zaten. d
Yulaf ezmesi ve musli
ELma elma
Salatalık cacığı ye