Merhaba arkadaşlar, şimdi herkes çok sağlıksız filan diyecek. Ama olsun. 1 aya erkek arkadaşım gelecek 1 ayda nasıl 10 kilo veririm. Lütfen yardımcı olur musunuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar, şimdi herkes çok sağlıksız filan diyecek. Ama olsun. 1 aya erkek arkadaşım gelecek 1 ayda nasıl 10 kilo veririm. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Kilo vermen için boğazını tutman gerekiyor canım ben 125 kilodan 65 kiloya düştüm içtiğim kahve ve kiraz saplı çay sayesinde 1 ayda 8.10 kilo garanti gidiyor şimdi kendim satıyorum bir çok kadında memnuniyetle zayifliyorlar daha önce tanissaymisim diyorum bende 🥰
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 🙋♀️ Seni çok iyi anlıyorum, böyle özel zamanlarda herkes kendini en iyi hissetmek ister. 💕 Güzelim, sağlıklı ve kalıcı kilo vermenin anahtarı acele etmek değil, bedenine sevgiyle yaklaşmaktır. 🌸 Bir ayda bu kadar kilo vermek yerine, enerjini yükseltecek dengeli bir beslenme ve hareket planı oluşturabiliriz. 💪 Kendini harika hissedeceksin! 🥰 Unutma, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir diyet ve beslenme sorusuyla bana ulaşabilirsin. Sevgiler! ✨
Cevap
4Cevap
spor diyet
Olur mu?
Öncelikle kendi sağlığın için değil erkek arkadaşın için kilo vermek istediğini söylemen çok acı.
Sana ne acaba? evet erkek arkadadim icin vermek istiyorum
Diyet ve spor yapman lazım hızlı yürüyüş en azdından reglin düzenli mi
Evet duzenli
Peki fizik ölçülerin neler ve sorularım olacak gizlisin nasıl yapabiliriz
Bilmiyorum fizik olculerimu
Ben sana öğretirim yani anlatırım detaylı ama gizlisin
Ay bekle
Nasıl çıkartayım gizliden
Takip yap
Önce o 10 kilo versin
Onun ihtiyacı yok:(
1.63 70