Nasıl zayıflayabilirim öneriniz var mı?

Zayıflayamıyorum 🤦🏻‍♀️

Daha doğrusu diyet yapamıyorum. Arkadaşlar ben çok diyet yaptım, çocukluğumdan beri çok da iradeliydim, çok da kilo verdim, tek sorunum kilomu koruyamıyordum. Yani diyeti bıraktığım an sonu gelmeyen bir kilo artış sürecine giriyordum taaa ki yeniden diyete başlayana kadar. Şimdi ise kilomu koruyabiliyorum, şu anda 15 kilo fazlam var ama 2 yıldır 15 kilo fazlam var, artık kilomu koruyabiliyorum anlamına geliyor bu, önceden durmadan artıyordu. Ama şimdi şöyle bir sorunum var irademi kaybettim, yani sabah diyete giriyorum akşam bozuyorum, çocukken daha iradeliydim, diyet yapmakta zorlanmazdım, 17 kilo 25 kilo vermişliğim var. Neyse ben galiba bıktığımı düşünüyorum çünkü dediğim gibi eskiden sürekli kilo alırdım, mesela 87 kilo olmuştum sonra 63'e düştüm sonra bir ara 96'ya çıktım yine 64'e indim. Toplam verdiğim kiloları saysanız eminim 100'den fazla çıkar ve ben bıktım, yaklaşık olarak 8-9 yıldır aynı döngüdeyim, veriyorum yine alıyorum, veriyorum yine alıyorum, diyet yap yap bir türlü bitmedi şu kilolar. Tam da artık sağlıklı beslenme rutini oluşturdum, artık bu sefer kilo versem kesin kilomu koruyabilirim derken bu sefer diyet yapamıyorum hem de 2 yıldır 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ . Napabilirim?

Güncellemeler
6 gü
Arkadaşlar saat 6dan sonra yemek yemeyi kes su iç bilmem ne gibi boş tavsiyeler vermeyin zaten dediğim gibi 100den fazla kilo verdim toplasanız bir diyetisyenden daha fazla tecrübem var benim şu anki sorunum İRADE
Nasıl zayıflayabilirim öneriniz var mı?