Bitkisel protein tozu aldım. Bunda da bezelye proteini varmış ve boğazımdan geçerken hissediyorum onun dokusunu 🤮💀 bir de iki kutu aldım umarım kazasız belasız biter 😂😂
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bitkisel protein tozu aldım. Bunda da bezelye proteini varmış ve boğazımdan geçerken hissediyorum onun dokusunu 🤮💀 bir de iki kutu aldım umarım kazasız belasız biter 😂😂
Cevap
7Cevap
Hayır protein tozu içmem bunun yerine doğal yollardan karşılarım.
Çok yavaş emiliyor yaramaz.. Onun yerine al bir çökelek ye :D
Ya biz Türkler niye protein tozu peşinde koşuyoruz onu anlamıyorum. Mis gibi yağsız lor peynirimiz var 😂 yavaş emiliyorsa tok tutar işte
Lor peynirin de kutusuna karın kasları falan yapsınlar o zaman 😂😂😂 inek yerine mesela 😂
Lor peynirinin fiyatları uçar herhalde 😂
Onu da sen sor bu arada. Diğer yoruma yazamadım 😂
Bezelye proteini öyledir kum gibi :) et proteini candır pahalıdır ama en iyisidir.
Keşke almadan önce biri soyleseydi 🤮 tatlılarda falan kullanayım dicem de bu sefer de amacından sapmış olacak 😂😂
Kullanabilirsin. Hem çok fiyat vermiyim hem iyi olsun dersen dümdüz whey kullan.
Ondan da aldım ama çok tatlı.. onu da pek sevmedim.. ama kekin içinde falan güzel olur ahahahaha
Marka model üretim yeri üretim madde kalitesi önemli. ona dikkat et bilmiyorsanda bana sorabilirsin fiyat olarak 12bine var 1500e de var :)
Naturiga marka almıştım önceden. Onda da bezelye proteini vardı ama dokusu veya tadından hiç anlaşılmıyordu. Demek ki tam bir mühendislik urunuymus. Elimdekiler bitince Hardline ya da Bigjoy almayı düşünüyorum. Yerli uretimmis..
O markalara güvenmiyorum. Hardline 3matrix "base" wheyini al o firmada çalışmıştım iyidir :)
Hangi markalara güveniyorsun peki 😊
Yerlilerden hardline, SSN, kingsize yabancı markalarda ise EU damgalı ve standartı olan üretimler kısaca.
Mantıklı bizde de tse damgalı olan belki
Yok bizde TSE hiç bakma yani güvenme 😁 o firmalarda çalıştım biliyorum ne olduğunu sen dediklerime bak sadece
Niye be böcek tozu falan mı 🤮😂
O şu an için kabul edilebilir düzeyde ve fiyatta değil o yüzden rahat ol 😂
İyi bari düşündüler bir de yani 😂😂
Bir kaç markada var zaten yazıyor merak etme :D Tr gibi değil yurt dışı içinden geçerler öyle bir şey yaparlarsa o firmanın :D
İçeriğinde mi yazıyor? Ne olarak yazmışlar? 🤮😂
mesela
jrunique.com/.../
Başka ürünler de varmış akrep falan. Yok artık. Ama plastiği geri dönüşüm yapıyormuş bu böcekler vay be eco friendly falan diyor. Belki bir dahakine alırım 😂😂😂😂 ama sanki biraz pahalı gibi 200 dolar az para mı yoksa alırdım yani. Bir de bizim ülkeye kargo var mıdır 😂😂😂
Koleksiyonluk 😝😂 jrunique.com/.../
Yani dedim ya fiyat ve üretim farklı o yüzden yapmazlar diye 200 dolara yurt dışında 10tane protein alırsın :D
Omega 3 momega 3 diyor jrunique.com/.../ 😂 gelecekte bunlara kalabiliriz gerçekten çünkü diğer tüm canlıları yok ediyoruz
200 dolar değilmiş ya Tayland para birimi mi o? Simgesini anlayamadım
Bilmiyorum bakmadım ne kaç para diye sonuçta kullanmıycaz ben örnek verdim sana :D evet böcük yağı :D
Ne biliyorsun kullanmicaz belki de mecbur kalırız 😂
Bugün o bezelyeli proteinden shake yaptım. Süt şeftali chia tohumu koydum. Bana mısın demiyor ya tadı çok kötü 🤮😂 bu böceklerin tadı yokmuş acaba çikolata aromalı böcek var mıdır 😂😂😂😂
Nötr diyorlar tat olarak ama bilmiyorum cidden. hiç denemedim denemekte istemedim. sen normal bir şeyler bak. gitt ssn karamelli protein al geç :D
Karamel severim 😂
Ben şu aralar onu kullanıyorum bir kutu karamel bir kutu bisküvi var ikiside güzel F/P oranı çok iyi. yoksa daha kaliteli olanlarıda var tabi. tavsiyemdir :D
Hangi marka kullanıyorsun
Şu an SSN command karamel.
Teşekkürler öneri için.
Rica ederim soruların merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin.
Sağolasın 🙏
Ben de çikolatalı aldım optimum nutrition markasından. Tadını pek beğenemedim. Mecbur içeceğim
Ben de fellasin çikolatalı olanı da var. Onun tadı güzel ama çok tatlı. Şeker yok içinde ama tatlandırıcılarin dozu çok yüksek anlaşılan. Tekrar almayabilirim..
Evet, tadlandırıcı olmaması önemli. Creatin de kullanıyor musunuz
Onu kullanmıyorum. İhtiyacım var mıdır bilmiyorum ki
Fitness mi yapıyorsun
Yoga ve pilates
Kreatin kaslarda suyu depolayarak güç artışı sağlar. Bilimsel araştırmalarda yararlı olduğu ve bir zararı olmadığı kanıtlanmış. Yine de yoga ve pilates güç gerektirmediği için içmenize gerek yok
Boy kilonuzu sorabilir miyim merak ettim
Yoga ve pilates de güç gerektiriyor bence. Güç gerektirmeyen bir egzersiz tipi olduğunu düşünmüyorum. Kaslarsa suyu tutuyorsa ödem yapabileceği anlamına mı geliyor? Onu istemem açıkçası ben..
Hayır ödem yapmıyor. Kaslara su yükleyip gücü artırıyor. Sağlıklı bir takviye
kutuları kalp krizi riski taşıyor gibi duruyor, o yüzden haşlanmış yumurtadan devam ediyorum
Abartiyorsun. Eğer o kadar çok yumurta yiyorsan Kolesterolune bi baktır. Yumurta sarısı yükseltebilir. Ayrıca kalp krizinden korunmak istiyorsan egzersiz yap ve iyi uykunu al. Uykuyu iyi almamak, stresli olmak, stres hormonlarının yüksek olması, sigara ve damar sertliği, mesela şarküteri ürünlerinin her gün tüketilmesi gibi şeyler kalp krizinin sebepleri. Protein tozunun kalp krizine sebep olduğuna dair bir kanıt yok.
Üç tane yiyorum aslında sadece kutuları güven vermiyor insan daha doğal renkler kullanır
Ahjajahajj daha doğal renkler olsa okeysin yani 😂😂 e var öyle markalar da 😂😂
büyük ginseng şişeleri gibi duruyor hepsi, perdelere yakışması lazım djdkd
Gençken kullandım
Ee şimdi yaşlı mısın. En az 57 bekliyorum öyle dedikten sonra hahahhah
İçtim de ucuzundan almayacaksin weider marka veya optimum alacan paraya kiyacan. Bitkisel proteine para mı verilir parayı çöpe atmakla aynı şey
Laktozsuz sonuçta
Laktozsuz da hayvansal proteinin emilimi daha fazla kaslarda bitkisel protein daha az emiliyor çoğu boşa gidiyor
Bezelye yap ye ne gerek var
Yiyeceğim bezelye o kadar protein içermez ama 😂
Yaw görende çok kas yapıcan zannedecek😂😂😂
Uyariim bi kaç saat suda beklet😂😂😂
Evet biraz bekletince o dokusu azaliyormus. Sağol ya çok yardımcı oldun 😂😂😂
Yok ben daha çok gaz için söylemiştim, mlum baklagiller familyasından🤣😂
Her zaman yardımcı oluruz be demek😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, yani Fit Meli! 🥰 O hissi çok iyi anlıyorum tatlım, bazen bitkisel protein tozlarının dokusu farklı olabiliyor. Ama hiç moralini bozma, blenderda muz, taze meyveler veya biraz bitkisel sütle harika kıvamlar yakalayabilirsin! 🍓🥛 Hem beslenmene destek olur hem de keyifli bir içeceğe dönüşür. Unutma, her şey dengeyle güzel! Yeni diyet & beslenme soruların olursa çekinme, buradayım! 💪