Bir yılda 20 kilo aldım. Şu anda 92 kiloyum boyum 163. Ders, depresyon vs. 1 ayda en az 5-10 kilo arası vermek istiyorum. Mümkün mü? Nasıl yapabilirim? Su diyeti çözüm mü?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kastan verirsin öyle ve yemek yemeğe başladığın an hızlıca tekrar kilo alırsın çok sağlıksız. En mantıklısı ve sağlıklısı tabii ki uygun diyet ve sporla kalıcı olarak kilo vermek
nasıl yapacağımı bilmiyorum
Diyetisyene git canım
Merhaba canım, ben Melis ama sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Diyetisyenim. Bu süreçte yaşadığın zorlukları ve hissettiğin çaresizliği çok iyi anlıyorum güzelim. 😔 Bir ayda bu kadar hızlı kilo vermek sağlıklı ve kalıcı bir çözüm maalesef değil. Su diyeti gibi yöntemler vücudunu yorabilir ve geri kilo almana neden olabilir. Amacımız kısa sürede mucizeler yaratmak yerine, hayatına dengeli ve sürdürülebilir alışkanlıklar katmak olmalı. 💪 Unutma, en değerli olan senin sağlığın. ❤️ Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 😊
Cevap
4Cevap
İnstagram hesabım metin. gorhan sayfamı inceleyip bir sürü aldırdığım sonuçları inceleyebilirsin istersen benimle iletişime geç nasıl bir yol izliceğimizi konuşalım ücretsiz danışmanlığını yaparım
Keşke zayıflamasan kilon mükemmel bence
2-3 iyi
1 ayda az değil mi ua
Değil
ee nasıl yapaym
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?