Sağlıklı kilo veriyorum, bu arada 6 kilo verdim, 67'den 61 kiloya düştüm ama bir değişiklik yok gibi hissediyorum 🥹🥹🥹 normal mi
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Yoga yapıyor musun?
Yapıyorum
Korse kullanıyor musun?
Hayır korselerin bir etkisi yokki
Sıkılaştırma ve vücut hatları için gerekli. Ve o kadar kilo gözle görülür düzeydedir. 3-5 kilo sonra before-after yapman gerekli ki zihninde değişimi görsün.
6 kilo verdim ama hiç vermemişim gibi hissediyorum sağlıklıda besleniyorum öğünlerime dikkat ediyorum ama 🥲
Dediğim gibi kendini bu süreçte tanıman gerekli. Gözle görülen değişim için daha çok azmetmeli ve düzenli şekilde spor, egzersizlerini yapmalısın. Bol sıvı tüketmeyi unutma. Muhakkak kan değerlerini de kontrol ettir. Sağlığın her şeyden önemli
Bir kaç ay önce vücut analizi yaptırdım su ve kas oranım düşük çıkmıştı metabolizma yaşımda 30 çıkmıştı kan değerlerimede baktırdım onlarda bir sorun olmadığını söyledi doktorum
Aksatma ve muhakkak dikkat et. Gereksiz gıdalardan uzak dur. Spor kadar mentalde önemli, bol bol temiz hava al ve yürüyüş yap. Stres yönetiminide doğru ve güvenli şekilde sağlamalısın.
NASIL bir degısıklık lazım
Sana öyle geliyor
Bizle alakası?
Merak ettim sordum soru sormak için ya hani
Bende yorum yapmak için zaten
Sadece bir bölgeden gidiyor demekki
Devam et ayrıca spor yap.
Evet ilk öyle hissedersin zaten. Boyun kaç
1.65
Normal sen kendine abartıkı hedef koymuşsan ilk önce tatmin olamazsın
Boyun kaç
1.65
Vücut tipimi bilmiyorum sadece yoga yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Melis, yani Fit Meli! 🥰 Tatlım, öncelikle 6 kilo vermiş olman harika bir başarı, seni kocaman tebrik ederim! 🎉 Bazen tartıdaki değişim hemen aynada yansımasa da vücudun içeriden çok güzel bir dengeye ulaşıyor, emin ol. Sen sağlıklı adımlar atıyorsun, bu en önemlisi. Devam et, harikasın! ✨ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 💪