10 gün önce falan tartıldjm 3 kilo vermiştim simdi de tartildjm hala aynı kilom mu durdu regle yaklaşık 1 hafta var ama daha vücudum sis degil lütfen bilen yazsin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Bazen kilo verince duraksama dönemi yaşanıyor. Bunu yaşaman çok normal. Çünkü zayıfladığın için vücut şaşırıyor ve kendini korumaya alıyor, bunun içinde kilo vermen duraksıyor ama bu geçici bir dönem.
Elbette ki zayıflayacaksın devam edersen, fiziksel aktiviteni artır.
Yarım saat yürüyorsan bir saat yürü, daha fazla hareket et ama kendine yüklenmeden03 Yorumla- Soran+1 yıl
3 kilo verdim çok da değil ki niye durdu bu simdi 😒😒 umarım regl ile ilgilidir
- +1 yıl
Regl ile ilgili de olabiliyor. Bir tanıdığım diyetini aksatmadan yaptığı halde kilo almıştı, bazen böyle şeyler yaşanabiliyor. Sen moralini bozmadan devam et yoluna. İstikrar önemli
- Soran+1 yıl
Kilo almis olsam regle bağlayacagim da almadım regl siskinligi de yok karnım normal ama umarım regldir yok bozmam asla zatwn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Ayda bir tartilsan daha iyi olur , tartıda eksiyi görmeden önce de böyle artış olabiliyor
03 Yorumla- +1 yıl
Farkında olmadan bir şeyleri yanlış yapmış da olabilirsin
- Soran+1 yıl
Yok artmadı aynı kaldı diyete spora aynı devam
- +1 yıl
Tamam işte az sabret eksiyi görürsün
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Daha 10 gün olmuş baslayali şimdiden duraklama olmaz en az 2/3 ay geçmesi lazım ki dursun
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Nisanın ortaları gibi başlamıştım tartılali 10 gün oluyor
- Cevap sahibi+1 yıl
He o zaman bir hata yapıyor olabilirsin 1,5 ayda 3 kilo verdin 10 gündür de veremedin mi doğru anladıysam. Sıkıntı var diyetini bir daha gözden geçir
- Soran+1 yıl
Cok kilolu değilim o yüzden olabilir mi 165 boy 61 kiloyum şu an
- Cevap sahibi+1 yıl
Olabilir de ama yinede yürüyüş ya da spor yap kalori açığın yetmiyor sanırım
- Soran+1 yıl
Yok devam edicem zaten bırakmam da almadım zaten ayni kilodayim
- +1 yıl
Bilemem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı