Soru öyle değil KS çeviriyor yaaaa. Kendi stabil kilom 52 54 arasıyken 48'de dolaşıyorum. Ve çok rahatsız oluyorum ne yapacağım ilk defa o kadar altta bir sayı gördüm ve sporcu olmama rağmen yaa yardım edinnnn
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Ya beslenmene dikkat etmiyorsun ya başka bişey var..
Sporcusun hocan veya antrenörun yok mu? Beslenme listeni kalori karbonhidrat protein oranlarını gözden geçir ayrıca çok pardon ama özel gunundeysen onun etkisinde olabilir
yeni başladıysan suyu ve ödemi atmışsın eğer yeni başlamadıysan kalori açığındasın biraz daha tıkın
Abiciğim ben genel olarak sporcuyum yani diyet niyeti yapmadım benim kendi stabil kilom bu zaten 53 54 bunlar benim kendi kilom ya sporcuyum derken ben bir ay belirlerim kendimi o ayda hep spor yaparım hani bedenime bakan biriyim kütle vardır yani ama şu okul faslında çok kilo verdim ama şimdi toparlaamıyorum
Spor çıkışlıyım birde
kilo kaybının sebebini bulman lazım yağ ölçümü yaptırararak kilo yağdan mı gidiyor kastan mı onu belirlemen lazım her kilo kaybı kötü demek değildir
Boyun kaç, kas oranın nasıl?
sağlam yemen lazım
yanlış anlama kurt filan yok di mi?
ben de 48dim bağırsak kurdu 43e düşürdü illet gibi
Tavuklu pilav ye bol bol bı de sporcuyum az giyim fit kaliyom diye düşünme herkesten çok yemen gerekiyo çünkü farketmesende yakiyorsun
Offf yaaa kafayı yicem
Bu arada hangi sporla ugrasiyorsun ona göre
Çok bir fark yok kiloların arasında
Bakıldığı zaman yok gibi görünüyor ama ben kendimi bildim bileli hep benim kilom budur yani ben hiç 47 48 görmedim kendimi çünkü her zaman bir kütlem vardı yani şu an size bu kilo farkı çok fazla gelmeyebilir ama emin olun benim bedenim için çok fazla
Yaz ayı geldiği için yeteri kadar su tüketemiyor gibi olabilirsin
Beslenmede bı degisiklik var mı
Yemiyorum ki işte
Yemiyosan kilo kaybetme normal degilmi
Kalori açığı var.
Hep o okul yüzünden üniversiteye giderken ne kahvaltı yapabildim ne de orada yemek yiyebildim adamakıllı beslenmediğim için bir anda 51 52 kilolardan 48’e filan düştüm şimdi toparlayamıyorum
Bol yemen gerekli ve minimum enerji harcamalısın
Gtm başm durmuyo ki bide ile girdim dans ederim 7/24 ben naneyi yedim desene
Belli oldu niye zayıfladığın.
İşe girdim yazdım çevirmiş
Tamam anlaşıldı şimdi yapman gereken düzenli şekilde kalori açığını kapatmak. Buna dikkat etmelisin. Spor ve egzersizlerini bir kaç ay minimale çek ve kütle kazan.
Diyetisyen dışında kimse bilemez
Yazın oluyor öyle
stresli misin bu ara
ne güzel işte, keşke bende zayifliyabilsem
Ablaaaaa güzel değil işte kaslarım bedenim vücudum eriyooo
inan sisko olmaktan iyi kardeşim
110 kilo değilsen şişko değilsindir ablam
o kadar değilim kuzum
vitamin eksikliği ya da stres uykusuzluk vsdir
Boyun kaç peki senin?
su tüket
Sıvı kaybı olabilir
Boy kac ki
Diyetisyenene görün
Şeker mi var
Zannetmiyorum ya
O yapar bı kontrol ettir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Sporcu olmana rağmen yaşadığın bu ani kilo kaybı seni endişelendirmiş, çok iyi anlıyorum seni. 💖 Vücudumuz bazen stres, yoğun antrenmanlar ya da ufak beslenme değişiklikleriyle beklenmedik tepkiler verebilir. Bu dönemde kendine iyi bakmaya, besleyici gıdalar tüketmeye odaklanabilirsin. Dengeli beslenme ve yeterli dinlenme çok önemli. Eğer yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! 💕💪