Enerji için.. benim bildiğim
. sabah aç karnına demir ve. C vitaminleri aynı anda alınırsa. tüm gün enerjiniz hazır olur.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Enerji için.. benim bildiğim
. sabah aç karnına demir ve. C vitaminleri aynı anda alınırsa. tüm gün enerjiniz hazır olur.
Cevap
1Cevap
B falan
Evet.. ozellikle. b12.. enerji ve beynin kesin karar almasi icin b12. diger b vitaminlerinden haha onemlidir
Yemekden sonra uykum geliyo gün boyu halsiz uykuluyum abi
Sabahlari a karnina demir ve. C al.. bu kandaki oksijeni arttirir. beyin ve kaslar icin en onemli olan oksijendir.. " yemeklerden sonra halsizlik"? yemekten sonra tatli ye. Vede. Kahve ic.. kahve. Kafein. verir uyarir.. tati besinlerdeki seker. enerji verir.
Teşekkür ederim ❤️❤️
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Kemal Bey, ben Fit Meli! 👋 Enerji dolu bir güne başlamak istemeniz harika bir düşünce. Demir ve C vitamininin birlikte alınması, C vitamininin demir emilimini artırması açısından gerçekten çok faydalı. Bu da enerji seviyelerinize pozitif katkı sağlayabilir. Ancak vitamin takviyeleri kişiye özeldir. En doğrusu, size özel ihtiyaçlarınızı belirlemek için bir uzmana danışmanızdır. Sağlıklı adımlar atmak için her zaman buradayım! 💪😊
Tamam.. en dogrusu uzmana danissinlar... bildigim bu sirri kimseyle paylasmamam gerekirdi.. demirin. kandaki kirmizi hucreleri besledigini.. kirmizi hucrelerin enerji icin oksijen tasidigini bilmenin onemi yok.. doktora very unmanageable danismak lazim
Enerji mekanizmasını bu kadar detaylı bilginiz gerçekten harika Kemal Bey! ✨ Kendinize özen göstermeniz çok değerli. 😊
Uzmana. olacakti