Selamm🥳🥳
Bu aralar sersem gibiyim bazen enerjim yokmuş gibi negatif hissediyorum ek takviye olarak vitamin alayım diyorum ama ne alsam bilemedim, günlük kullanımda vücuda en çok hangi vitaminler gerekiyor. Enerciii lazım bu aralar banaa🥳

Selamm🥳🥳
Bu aralar sersem gibiyim bazen enerjim yokmuş gibi negatif hissediyorum ek takviye olarak vitamin alayım diyorum ama ne alsam bilemedim, günlük kullanımda vücuda en çok hangi vitaminler gerekiyor. Enerciii lazım bu aralar banaa🥳

Selam :D
Bunun için ilk önce doktora gitmeni öneriyorum yani düşük olan vitaminin varsa sana zaten doğru olan takviye yazar. ama kendin kullanmak istiyorsan multivitamin kullan hepsinden içeriyor
Mantıklı
Cevap
8Cevap
Halsizlik, burun tıkanıklığı falan varsa Redexon çok etkilidir. 1000 mg c vitamini, d ve çinko takviyeli. Suda eriyen hap
Portakal, mandalina, kivi yemen lazım o zaman kuzum. Zımba gibi karı olmaz isen gel yanıma ;)
Bir kere yee hayatım ya, meyve sevilmez mi?
Bence bol vitaminli sebze ve meyvelerle ihtiyaç duyulanlsrı almak gerekir
Muzdarip zayıf halsizsen canlandırır
C, B ve B12 vitamini lazım o halde sana.
Bence bu bilgilerle git bir Eczacı'ya, sana en uygun olanı versin.
Mevsim değişikliğindendir. Bol bol soğan ve sarımsak yiyebilirsin. mumkunse dışarı çıkmadan önce
hemen vereyim. vitabiotics immunace kulandım iyi geldi
bende yarıyor
Hiç kullanmadım kendi enerjimi kendim toplamak için uğraşırım harici maddelere bağımlı olmayı sevmem
Sucuklu yumurta :D :D
Bebeğim bal ceviz badem süt bunlar efsooo
Aşırı tüketim olmadığı sürece yapmaz cok ciddi besin kaynağı özellikle badem
Hahshd afiyet olsun
D vitamine baktır öncelikle sonrada e vitamini
Supradyn focus çok iyi bence
Supradin ( böyle yazılıyordu galiba)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?