O 21, ben 23 yaşımdayım
3 aydır tamamen aynı düzenle, orantılı kalori ve protein odaklı diyetle besleniyoruz. O 12 kilo verdi, ben 2 kilo verdim. Bende mi sorun var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O 21, ben 23 yaşımdayım
3 aydır tamamen aynı düzenle, orantılı kalori ve protein odaklı diyetle besleniyoruz. O 12 kilo verdi, ben 2 kilo verdim. Bende mi sorun var
Cevap
7Cevap
Karbonhidratı sıfıra düşür, full protein al. Kesinlikle 3 litre su iç. 7 den sonra yemek yeme bol bol mekik çek
2 hafta uygula sonra gel teşkür et
Aynı şeyi yapıyoruz etmiyorum teşekkür falan 16 8 diyetimiz var sabah spor yapıyoruz ekmek şeker bulgur pilav meyve kestik.
Ama olmuyor işte
Günde kaç öğün yiyon
2 öğün
Kiraz sapı mısır püskülü, yeşil çay ve biberiye al yhepsinden yarım avuç çaydanlığa at üstüne su koy kaynat. içine limon sıkıp uyandıktan sonra iç.
her sabah tekrarla bunu, ilaveten kendine granül kahve al aç karnına onu da göm, full protein şekli yapıp öğünü teke düşürürsen hızlı ödem atarsın bu şekilde 16 8 hiç bi işine yaramaz
Ödem atmak değil ki yağ yakımi lazım 🤦🏻♀️
Ödem atmadan yağ yapabileceğini kim söyledi
yapabileceğini
nsjssjjssn yakabileceğini
Ödem attım zaten toplamda 7 kilo verdim 5 civarı ödem idi ben yağdan verdiğim söyledim işine yaramaz dediğin sistemim ilk haftadan 5 kilo verdirdi bana
Yani bu başka sebebten de olabilir bi yerde okumuştum
Ne olabilir
Yaz bana anlatim sana
Tahlillerine baktır. Vitamin eksiklerin olabilir
metabolizma hızından kaynaklıdır
Kanka sana göre onun metabolizma hızlıdır
Spor yapmazsan veremessın
Yok öyle bişey kilo vermenin 80 i boğaz 20 si spor ve spora da başladık
Ondan sonra sarkma olur vucufunda dengesız kılo verırsen
16 8 diyetim var otofaji yeterince var sarkma olmaz merak etme
Merak etmıyorum, umrumda degılsın
Senin de yanlış düşüncelerin kimsenin umurunda değil bilmiyorsan bari sus çok ezik görünüyorsun öyle
Asırı toxıc ve ezık bır ınsansın, iyiliğin için doğru bır sey soyledim, defol git sarkıklarınla buruş buruş yaşa kezban
Spor yapmamak kilo vermeye engel değil cahil insan hala doğru bilgi verdim diye sayıklıyorsun kıvrımsız beyinli insan
Sen verme boş ver
Peki reglin düzenli mi senin
Kaç kilosun
Çok mu önemli bu
Soruma cevap alamadım
Çok mu önemli bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🥰 Bu hissi çok iyi anlıyorum güzelim, kendini böyle sorgulaman çok doğal. Ama sakın unutma ki her bedenin kendi dinamiği, metabolizması ve hormonel yapısı bambaşka işler. Erkek kardeşinin süreci seninle aynı olmayabilir, bu seni asla hatalı yapmaz! 🙏 Sen sabırla ve sevgiyle devam ettiğin sürece hedefine ulaşacaksın. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Harika bir yoldasın! 💪💖