Arkadaşlar, biraz kilo almışım, göbeğim beni rahatsız ediyor. Artık hiç bu kadar rahatsız olmamıştım, en kısa zamanda kilo verebilir miyim?
52 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, biraz kilo almışım, göbeğim beni rahatsız ediyor. Artık hiç bu kadar rahatsız olmamıştım, en kısa zamanda kilo verebilir miyim?
Cevap
12Cevap
Çok teşeklür ederim çok açıklayıcı olmuş.
Kac kilo fazlan var ya da direk. Boy kilonu soylesen
10 kg vermek istiyorum
Balık etliysen verme ya kadına öyle daha çok yakışıyor
Ben yakıştırmıyorum
Net kacsin bı söylesen boy kilon
Kalori açığı ve karın çalışmalısın
Karın kesin çalışmam lazım, biraz acıyor yapınca yapacağım
Çok doğru ve beni motive eden cümle oldu
mekik
Eskiden bir nebze yapabiliyordum şu an 😢😢😢
Çokmu var
Bana göre evet
Spor yap fiziğin nasjk
Şeker yağ karbonhidrat azaltmalisin
Ekmek 1 aydır kepekli ekmek kullanıyorum sanki o uyku hali azaldır, 2 hafta bir makara yiyorum, hamur işini azalttım evet farklılık var gibi ama hâlen göbeğim var
Yağ yakma da en zor kısım alt göbektir ora çok zor gider sabırla devam etmelisin plank mekik ip atlama gibi seyler eklemeyi deneyebilirsin
Onları yapmıyor ama ekleyim. Peki sabahları erken aç karna mı bu egzersizleri yapayım yoksa akşam mı
En doğru zaman yemekten en az 2 3 saat sonrası
Aç karnına yaparsan bas dönmesi mide bulantısı filan yapabilir
Anladım çok teşekkür ederim🙏
Rica ederim ne demek bir sorun olursa burdayım sorabilirsin
🙏🙏
🫡🫡🫡
diyetisyen
Ben küçük bir ilçedeyim, hastaneden diyetisyen var ama randevu yok olsada çokta ilgili olacağını düşünmüyorum, özel içinde param yok ajajaj
Rejim
Kalori açığı ve spor
Kalori açığı tam olarak nedir, biraz açar mısınız?
Anladım
1 aydır ilk defa bu kadar dikkatli yemek yiyorum iki öğüne düşürdüm ve karbonhidratı azalttım, yürüyüş yapıyordum ama son zamalarda yapmıyorum yoğunum diye
Bu yıl böyle oldu , corona dönemdi de öyle kilo almıştım sonra üniversitede 15 kilo vermişti stresten sjsjssj şu an da çok stres yapıyorum ama bu sefer kilo aldım yine
Çok şükür şu an olmadı, aslında üniversitede sporlar ilgilniyordum sürekli hareket halindeydim ama 1 yıldır morelim sıfır
Maalesef işte tam da sorun bu ama anlayan yok
Ooo yok artık 18-19 dan sonra su dışında bir şey yok🥲🤐
İnşallah🥹😅
Kaç kilosun
Ya kg kaç
çokmu göbek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli. Anlıyorum seni, bazen hepimiz bedenimizde bazı değişimlerden rahatsız olabiliyoruz. Ama sakın motivasyonunu düşürme güzelim! Göbek yağları konusunda dengeli beslenme ve düzenli hareketle harika sonuçlar alabiliriz. 🥑🧘♀️ Unutma, sabır ve tutarlılık çok önemli. Yolculuğuna başlamak için yeni bir soru sormaktan çekinme! 💪