Nasıl kurtulurum?
cevaplarınızı bekliyorum...
mekik hariç her türlü öneriye razıyım
cevaplarınızı bekliyorum...
mekik hariç her türlü öneriye razıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana iyi bir haberim var zaten göbekten mekik ile kurtulamazsın düzenli spor yapıcaksın ve düzenli besleniceksin düzenli beslenmekten kastım hiçbirşey yememek değil karbonhidratı kes hamur işi şeker bunlardan uzak dur akşam 8 den sonra hiç bir şey yeme eğer istiyorsan yağsız süt vs. içebilirsin protein ağırlıklı beslen karbonhidrat ve yağ yerine
aynen dediklerini yapiyorum ama 8'den sonra yiyorum :(
10 gundur uyguluyorum bunlari
üzgünüm ama 10 günde sonuç bekleme en azından tartıda değişiklik olması için 1 ay bunları uygulaman lazım ayrıca nasıl spor yapıtığınıda bilmiyoruz ve akşam yemekten sonra birşeyler yersen direk nur topu giib göbek yapar başka hiçbir yere gitmez haberin olsun dost acı söyler :D
ya ben hep ama hep yemeklerden sonra biseyler atistiriyorum ister meyve olsun ister tatli ister cay elime ne gecerse
10 gundur merdivenlerden inip cikiyorum fazla yoruyor
bizim apartmanin merdivenleri sagolsun
demekki hemen yemekten sonra biseyler atistirdigim icin gobek yapiyormusum :(
uzan, ayaklarını dizleri bükmeden 10 dk kadar tutmaya çalış , ilk başlarda en fazla 2-3 dk dayanırsın ama zamanla artacaktır süre
nasil baya baya ayaklarini uzatarak yatiyosun ve kilo veriyosun?
yoksa benmi yalis anladim
haaa
dnedim internette gordum ama 30 saniy bile dayanamadim :D
iyide nasil bir faydasi olur ki hareket yok bisey yok
KArın kaslarını geriyor, zaten baskıyı hissediyorsun , aynı zamanda sağ ve sol karın boşluklarını çalıştırmak için kanepeye otur karşıya bak, kolları uzat, kafayı ve kalça bölgesini döndermeyecek şekilde 15 dk kollarınla beraber sağ ve sol yönde dönder, tam anlatabildimmi bilmiyorum, kolay harakettir ama umarım anlaşılmıştır :)
mekik çekme zaten..yanlış çekiyorsunuz sonra belinize birşey olucak..en önemlisi ekmeği tüketme..su iç yavaş tempoda yürüyüş yap..ve bölgesel çalış..oklava al iki kolunun arkasına koy ve sadece belinin üst kısmını çalıştırarak sağ-sol dön..uarım anladın..yardım iiçin google bak.
oda iyimis oklava
sence oklava etkili olurmu?
düzenli yaparsan etkili olur..ama az ye birazda tamammı..sofradan aç kalk tam doyma.
aslinda benim sorunum metobolizmamin yavas olmasi hizlandirmaya calisiyorum..
birazda sbairsizim 10 gundur spor yapiyorum degisen bisey yok..
bunu sevdim deneyecegim tesekkurler :)
metabolizman yavaşsa haklısın yağ yakman zor olur..denemeye devam et:)rica ederim
mekik cek..
Cevap
12Cevap
sigara iştahı kapatıyo kullanıyosan bilirsin bide sürekli su iç kesinlikle yağlı hiç bişey yeme bol bolda su iç hemen olmasada 1-2 aya kaybolur göbiiişciiin tatlıms :(
bol bol su iciyorum ve inanamiyorum su sayesinde 1 kilo verdim
tabi yemekten kistim bide spor yapmaya basladim
ama eger su icmeseydim eminim aksine kilo bile alirdim :D
demistim demistimmm :D
ben yarım mekik cekiyorum hem belimi zorlamış olmuyorum.
her zamanmi yaparsin yoksa gobekten kurtulmak icinmi?
ayrica su mekik isi cok basit geliyor bana sanki asla gobek eritmiyormus gibi hissediyorum
işe yarıyor tabi göbeğim gitsin die yoksa hayatta yapmam biraz tembelimdir :D
bak mekik cekersen göbek inmez sertleşir yağını yakarsın ama koşarsan mekik de cekersen
pıss diye söner kosacaksın az tempo cok uzun kosucaksın 25 dk 35 dk arası en az.
asik ol...sonra uzuntuden yemeden icmeden kesilecegin icin kendiliginden kilo verirsin:)
sadece mekıkle karın kası olurmu kardişşşş.. diyet yapıcan dogru duzgun beslen , alkolu bıraz kes
dost acı söyler yeğen, göbeğin fazla değilse bırak kalsın (;
Dost acı söyler yeğen yemezsen anca kurtulursun.
yemktenmi bahsediyosun?
alakasi yok ne kadar yemekten kisayim o gobek orda var... eritmek lazim
Aynen benım de göbişim var :(
sabır , düzgün ve dengeli beslenme :)
sabirsizim :(
Boy ve kilonu yazarmısın ?
plates göbek hareketlerine bak.
benimde aynı derdim varrr :/
gizlenmeseydin keske
off napicaz biz ya :(
yapma beee:D:D azcık balık etli gör
Run DostAcıSöylerYeğen Run..
hadi ya?
ben merdivenlerden yuruyodum
Kuru fasulye pilavı az götür pampa..
koşuya cık hergun
cok cabuk yoruluyorum...
cok useniyorum :) merdivenlerden inip cikiyorum olmazmi?
oda selılut yapıo dıye duydum bırınden ama nekadar dogru bılemıcem :) yorulcan tabı tak kulaklıgını dınlene dınlene kos sonra acılırsın
tamam denerim
ama merdiven tam aksine basen gobek gib fazla yerleri yok ediyormus birde selulite careymis
eskı manıtam demıstı az kılo vermm lazım dıyodu asansor kullanma merdıvenle cık demıstım demekkı işengecmıs bızım kı :)
az yemek bol su
eskiden ayda 1 bardak su icmeyen ben 10 gundur 3-4 litre iciyorum..
ama degisen bisey yok :(
az ye dayı kızı
mekikte şart ama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar