Tatile gideceğim 66 kiloyum 54 gibi falan olmam gerek mümkün mü bu sürede
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Heme sağlıksız hem imkansız. Bu kadar büyük hedefler koymak yerine 4-5 kg gibi bir hedefle ilerlersen en azından bir ayın sonunda yapamadım diyip diyeti bırakmak yerine yapabiliyorum diyerek sürecine devam edersin. 100 kilo bir insanla 66 kilo insanın 12 kilo vermesi arasında çok ciddi bir fark var. Vücudundaki yağ kütlesi azaldıkça kilo verme sürecin o kadar zorlaşıyor
Merhaba ben Melis, sosyal medyada beni Fit Meli olarak tanıyor olabilirsiniz. 😊 Tatile giderken kendini harika hissetme isteğini çok iyi anlıyorum canım. Ancak bir ayda 12 kilo vermek, vücudumuz için maalesef pek sağlıklı bir hedef değil. 😔 Hedefine ulaşmak istemen çok doğal ama önemli olan sürdürülebilir ve bedeninle barışık bir yolculuk. Sağlıklı adımlarla ve profesyonel destekle çok daha güzel sonuçlar alabiliriz. İstediğin zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ❤️
Cevap
7Cevap
Sadece ilk ay verirsen sağlıklı- kafadan 5 kilo zaten ödem atarsın, 5-6 kiloda yağdan verirsin doğal olur. 2. ay 12 kilo veremen zaten
Bence hiçbișey sağlığından daha önemli değil, Bir ayda ne kadar vermek sağlıklıysa o kadar ver
yazın gelecegi subattan belliydi bunca kısa zamana bırakmak niye
Tehlikeli bence
Yok be verme kilo falan
Zor ama mümkün
Sağlıklı değil, saçmalama
Çok çok zararlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?