şu an sabah yoğurt, ciha, keten, zencefil, limon
Akşam tarçın limon kürü ile devam, tavsiyeler nelerdir görelim
Akşam tarçın limon kürü ile devam, tavsiyeler nelerdir görelim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
proetinli beslen
Tavsiyem acil bırak böyle beslenmeyi xd hiçbir işe yaramaz
Kahvaltı aramıyorum öğle akşam ekmeksiz normal besinlere devam sadece bunlar değil de başlangıç ve bitiş kısmı böyle tavsiyelerin var mı ne önerirsin
1- az yemekle fit olamazsın
2- ekmek tek başına kilo aldıran bir şey değildir korkmayın bu kadar
3- Kahvaltı yapamıyorsan diğer kalan öğünlerde de kahvaltıdan alacağın proteini alman lazım
4- ağırlık antrenmanı yapmalısın
Güzel şeyler söylüyorsunuz spor kısmı kol ve karın yükleniyorum besin kısmındada bir tavsiye bekliyorum inşallah
Yani abicim ben senin kilo boy hayat tarzını falan bilmiyorum İnternete yaz hesapla. https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ buraya gir kendi boyunu kilonu falan gir altta sana alman gereken kalori ve makroları söyler. Ona göre de bi beslenme düzeni oluştur proteinli
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili scorpionking26! Ben Fit Meli. Senin gibi sağlık ve formda kalmak için adım atanları görmek ne güzel! Şu anki sabah rutinin harika bir başlangıç, tebrikler! 🤩 Ancak unutmayalım, sürdürülebilir bir fit vücut için sadece kürlere odaklanmak yerine, dengeli ve kişiye özel beslenme çok daha önemli. Vücudunun ihtiyaçlarına uygun, yaşam tarzınla bütünleşen önerilerle çok daha iyi sonuçlar alabiliriz. 💪 Daha detaylı konuşmak istersen, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin. Sevgiler! ✨