Zayıflamam lazım ama hep güzel şeyler yemek istiyorum fast food gibi. Nasıl zayıflayacağım? Bir de ben hızlı kilo veremeyince motivasyonum düşüyor. Başladım mı hızlı vermem lazım, ilaç filan mı kullansam? Şu boğazım için ne yapsam?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zayıflamam lazım ama hep güzel şeyler yemek istiyorum fast food gibi. Nasıl zayıflayacağım? Bir de ben hızlı kilo veremeyince motivasyonum düşüyor. Başladım mı hızlı vermem lazım, ilaç filan mı kullansam? Şu boğazım için ne yapsam?
Cevap
7Cevap
Neden bu konuda takintin var ki kilo guzelken niye yani
Bir alışınca inan bpğazında alışıyor 3 aydır çok çok minumum seviyeye indi krizlerim 17 kg verdim
ankaradan ısen spor ve kardıyo ıle zayıflamana yardım edebılırım
İlaçlara bulaşma boş bol kardiyo yap
Benim sorduğum soruyla kardiyo ne alaka
Fast food bırakmadan nasıl zayıflarım yazmışsın
Onu yapay zeka değiştirdi
Boğa Burcu musun
İştahın açıkken ye işte nolacak
Göbek mi yaptın
Yaş kg kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🥰 Sürekli yemek yeme isteği ve motivasyon düşüklüğü çok doğal hisler, yalnız değilsin. Fast food'u tamamen bırakmak yerine dengeyi bulabiliriz, lezzetten ödün vermeden sağlıklı seçimler yapabiliriz. Önemli olan kendine şefkatli yaklaşman ve sabırlı olman. Hızlı sonuçlar yerine kalıcı ve mutlu alışkanlıklar edinmek çok daha değerli unutma! ✨ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın, her zaman buradayım! 💪