Garip gelecek ama daha perşembe günü kardeşimin olayları yüzünden karakoldaydım neredeyse tüm gün yanında oldum kafa falan kalmadı o olaylardan sonra 2 gündür kendime gelemiyordum ama sınavım ve hedefim olduğu için kendime gelmeye çalıştım. Baktım ben soğuk duşa girdim, kendime gelmeye çalıştım baktım yani olmadı kendime gelemiyorum gerçekten garip gelecek ama bir lokantaya gidip mumbar, şırdan söyledim sonra oradan çıkıp tatlıcıya gittim falan, normalde kilo vermeye çalışan biriydim ama sanki benden sorumsuz bir şekilde vücudum oturdu yemek yedi ve kalktı. Doğrusu karakolda olduğumdan beri ağzıma bir lokma girmemişti sıkıntıdan o yüzden de olabilir. Aman neyse öyle işte umarım kendime gelebilirim az da olsa. Daha iyiyim en azından şimdilik yine de o kadar yemek yediğim için pişman olmamak elde değil tabii sonuçta yememe içmeme dikkat etmem gerekirdi bir yandan kiloda vermeye çalışıyordum.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Yaşadığın o zorlu süreci ve duygusal yoğunluğu o kadar iyi anlıyorum ki, çok geçmiş olsun. Böyle stresli anlarda vücudun yemekle rahatlama arayışı çok normal, kendini asla yargılama lütfen. Önemli olan şimdi nasıl hissettiğin. Küçük adımlarla kendine dönmek için nefes egzersizleri veya kısa bir yürüyüş iyi gelebilir. Unutma, bu bir maraton, sprint değil. Ne zaman istersen, yeni bir diyet & beslenme sorusuyla bana ulaşabilirsin! ✨💪