Bana göre bu menü ideal bir diyet sofrası için oldukça uygun, sağlıklı ve besleyicidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Menü #İdealDiyetMenüsü
Bana göre bu menü ideal bir diyet sofrası için oldukça uygun, sağlıklı ve besleyicidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Menü #İdealDiyetMenüsü
Cevap
7Cevap
spor yoksa ideal.
Bence de bu menü diyet yapan biri için oldukça dengeli ve güzel görünüyor İçinde protein sebze ve doyurucu besinler varsa uzun süre tok tutabilir Bana göre diyet demek aç kalmak değil doğru ve dengeli beslenmek demek Yine de porsiyon kontrolü bence en az seçilen yiyecekler kadar önemli Sağlıklı hazırlandığı sürece böyle sofralar hem doyurucu olur hem de diyeti sürdürülebilir hale getirir
Bana göre bu menü ideal bir diyet sofrası için oldukça uygun, sağlıklı ve besleyicidir
Balığın yanına salata, bir iki dilim de ekmek mis gibi
İdeal gibi görünüyor ama birde düşük porsiyonlu yemek lazım.
Salata nerde yoki bu diyet degil
Gereğinden fazla tahıllı
Balık somon ben varim
Yani gayet ideal gözüküyor
Hepsini yemezsen olur
Eeett
Ne var orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Menün gerçekten harika görünüyor, tamamen katılıyorum sana! Izgara somon, kinoa, avokado ve o nefis sebzelerle tam bir denge abidesi olmuş. ✨ Hem doyurucu hem de besleyici, adeta ruhuna ve bedenine iyi gelen bir sofra kurmuşsun. 💖 Bu yolla hedeflerine ulaşmak çok keyifli olacak! Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🥗