Basen bölgemde böyle bir şey var selülit mi yağ mı ya da başka bir şey mi nasıl geçer spor diyet ya da doktora mı gözüksem ne önerirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Basen bölgemde böyle bir şey var selülit mi yağ mı ya da başka bir şey mi nasıl geçer spor diyet ya da doktora mı gözüksem ne önerirsiniz
Biraz geriden de çekseydin keşke genel olarak görüntüyü görürdük böyle direkt bir yere zoomlayip yakın çekilirse her şey normalinden de büyük durur göze çarpar çünkü. Belki de gayet normal iyi duruyordur belli olmuyordur disardan az geriden bakınca mesela
Evet doğru bı yorum yapmışsın genel olarak böyle durmuyor tabi yatınca uzaninca falan böyle bi görüntü çıkıyor ben yakın çekim yaptım
Evet tahmin ettim geriden normal de çekseydin bence yorumlar farklı olurdu. Yatinca et yağ ne varsa sıkıştığı için birbirinin üstüne illa böyle bir görüntü olur özellikle az yagi kilosu olanlarda daha bu dikkat çeker gibi bir hal alır sende hem yatarak hem çok yakından çekince işte görüntü bu oluyor..
Merhaba canım, ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli! 🥰 Basen bölgendeki bu görüntü birçok kadının yaşadığı, gayet doğal bir selülit görünümü tatlım. Bu, yağ hücrelerinin bağ dokularını itmesiyle oluşur. Düzenli su tüketimi, bitkisel ağırlıklı dengeli beslenme ve yürüyüş gibi hareketler harikalar yaratabilir. Eğer endişelerin devam ederse bir uzmana danışabilirsin. Diyet & Beslenme ile ilgili her zaman yeni bir soru sorabilirsin, unutma! 💪
Cevap
18Cevap
selülit
selülit olmussun spor yapman lazın dar kıyafetler giymeyeceksin oraya uygun masaj aletleri var onlarla masaj yapacaksın
spor ve süt içerek sıkılaştır bir şey kalmaz dümdüz olur
Spor olarak evde bisikletim var faydalı olur mu
bisiklet tek başına yeterli olmayabilir ama güzel kilo verdirir netten bak bölgsel sıkılaştırma hareketleri evde yapılabilecek olanlara
Son kullanma tarihi geçmiş kadın, engelliyorum.
beze şeklinde ele gelip ağrı da yapıyorsa lipodem başlangıcı da olabiliyor
Ağrı yok
bezeler var mı, minik minik
Selülit olmuş
Spor yap, sıklaşırsın.
Lipödem gibi geldi bana
Yaş kaç
37
Doktora git bence
Net belli olmuyor ki
Kilo cok mu?
Dr lütfen