Güzellik & Bakım Elimde yağ toplamış sivilceler çıkıyor? GüllüErhanKv Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor nasıl geçer Güncellemeler+1 yıl help me Güncellemeler+1 yıl elimde yağ toplamış sivilceler çıkıyo Elimde yağ toplamış sivilceler çıkıyor? Cevapla Sivilce Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Bence dermatoloğa gidip baktırsan daha sağlıklı olur. Malum maymun çiçeği ülkemize de geldi. 0 2 Yorumla GüllüErhanKv +1 yıl bu maymun çiçeği geçiçi bir hastalık mı Yorumla Coraline-0 +1 yıl Normal çiçek aşısı hafifletiyor diye biliyorum. Geçicidir pek bilgim yok. Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. Bir dermatoloğa görün bence 0 0 Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Maymun cicegi 0 1 Yorumla GüllüErhanKv +1 yıl ama böyle ● bu kadar değil sivilce • kadar Yorumla
sırmaxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Maymun çiçeği ihtiamli? 0 1 Yorumla GüllüErhanKv +1 yıl yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çay ağacı sos serumu farmasi 0 1 Yorumla GüllüErhanKv +1 yıl anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence dermatoloğa gidip baktırsan daha sağlıklı olur. Malum maymun çiçeği ülkemize de geldi.
bu maymun çiçeği geçiçi bir hastalık mı
Normal çiçek aşısı hafifletiyor diye biliyorum. Geçicidir pek bilgim yok.
Cildiye görünmeni öneriririm.
bıttım sabunu ile yıka
Bir dermatoloğa görün bence
Maymun cicegi
ama böyle ● bu kadar değil sivilce • kadar
Maymun çiçeği ihtiamli?
yok
çay ağacı sos serumu farmasi
anlamadım
midem kalktı