Ne yemeliyim? Ya da neyden kaçınmalıyım? Geç kalkıyorum, göbeğimin gitmesi gerek, mezuniyetim ve tatile gideceğim ne yapmam gerekiyor? Regl öncesi şişliğim de var, spora başlamayı düşünüyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yemeliyim? Ya da neyden kaçınmalıyım? Geç kalkıyorum, göbeğimin gitmesi gerek, mezuniyetim ve tatile gideceğim ne yapmam gerekiyor? Regl öncesi şişliğim de var, spora başlamayı düşünüyorum
Cevap
5Cevap
spora başlamayı düşünme hindi gibi başla.
Hindi gibi?
Yürüyüş yapmayı düşünüyorum
İçiyorum çok aşırı ağır spor yapmam epilepsim var
Aslında çok zayıflamıştım bi düre ebde çok durdum iştahım arttı regl öncesi olduğum için şişkinlik var ve kilo da aldım
Ne yapmayalım
Besleneme?
Gideceğim zaten taş filan düşürdüm vücüdüm sürekli taş üretiyor kötü beslenmiyorum aslında
soda iç gez
Hamile gibi mi oldu göbüşş
Dün dar elbise giydim 1 aylık gibi duruyor dnndndnd
1 aylık az ya 3-4 aylık olsun şişirmeye devam ettt
Böyle okşadım hamile olmamama rağmen djjdjd elim gitti 1 aylıkdan fazla görünüyordu anne moduna girdim bi an sbsbsbsbsbsbsbsbsbsbjshshsbshshsbsbsbsbs
Hahahaha zaten amaç o senin göbüşü şişirip hamile gibi davranmanı sağlamak
Mnyk mısın ebvebebebebd bundan mı zevk alıyorsun
Evet sen bile zevk almışsın ben niye zevk almayayım shhdjdjd
Komik geldi shscecxecece
Şakasız sırf hamile gibi görün diye tıka basa besler yediririm şişiririm göbüşünüüü😍
Balıketliyim zaten kilo da versem ufak duruyor göbeğim
Göbek şişiyor mu bayaa en fazla ne kadar görünüyor
Şişiyor ama ben 65-60 olacam
Kilo mu alacan şu an kaçsın sen bakim
69 um vercem
Hayır şişeceksin 6 aylık olucak göbüşşş
Ya Vücüt hatlarım belirgin göbeğim ayva olsun yeter basenliyim zaten onlar da azalsın yeter djjddjdnnddj
Boy kaç göbüşlüüü
165
Sen
177-83
Senin göbüşüm var mı
Sen gelsene bi özele ordan ayrıntıları konuşalımmm
Göbeğini şişirelim de hamile gibi davran çok hoşuma gider
Napcan öyle hshsvsces
Zaten şiş değil misin şu an
Evet ama kilo veriyorum
Tamam kilona bişey demiyorum yaa göbeğin şiş olsun diyorum
Ayva olsun
Ayva olsun tamam da bazen aşırı şişiririm karpuz gibi olur ahhshdhd
Göbek sevilir ya ilk defa duyuyorum kalça göğüs severde bi erkek ne biçim işmiş bu
Göbek sevilmez bence
Göbüş sevmek suç mu tövbe tövbeee
Sen hamile gibi görün de seveyim okşayayım şiş göbüşünü
Tamam nhgggh mnyk
Kontrol etcem akşama 3-4 aylık olman lazım
Nerdesin göbüşlüüü
Kaç kilosun
69
Zayıfmışsın nasıl göbek oluyor
Zayıf değilim
Neden geç kalkıyorsun?
Geceleri uyayamıyfpum uyku düxenim bozuldu
Uyumadan rahatlamayı deniyor musun? Ben yapınca uyku basıyor
Libidom çok yüksek dün sıra ona başlarsam djdjdj şu sıra bırakamam
Şu
Gece uyumadan yap nolacak acele etmenere gerek yok o saatlerde hshshsh zaten gece uyku problemin var yardımcıda oluruz sen yeter ki iyi ol fıstık 😊😅
Sen niye yardımcı oluyorsun ki dndndndnd
Sen yeter ki rahatla iyi hisset kendini ve mışıl mışıl uyu lafı bile olmaz ya hshhshs bugün 2 defa yaptım pamuk gibiyim iyi geldi 😄
Sen niye yükseksin kaç yaşındasın djdjdnd
Hahaha öyle olur tabi Bendede öyle
Baya yükseğim son haftalarda uçak modunda yine şu an hhshsh
21 yaşındayım ya sen
Kaç gündür yapmıyordum ama ben boşalırken peçeteden yere baya damladı düşün artık 😅😅
20
Deneyim var mı
Realde mı sanal mı
Reelde canım sanalda deneyimsiz olmayan var mıdır sence
Öpüşmedim bile
Muhafazakar biri misin yoksa çekingenlik mi var bu konularda veya ne bileyim köy yerinde sakin bir yerde mi yaşıyorsun sürekli ailen başında mı
Kızlık zarım bozulsun istemiyorum şehirdeyim
İçine girmedikten sonra kızlık zarın bozulmaz ki, bakire sevgililerim oldu seviştik ettik ama girmedim içlerine
Hangi şehir
Ne ara yaptın yaşın küçük
22 yaşındayım nesi küçük ya hshsh 19 yaşımda ilk ilişkimi yaşadım, sürekli seks peşinde koşmam ama yaşıyorum yinede
Benim hiç sevgilim olmadı ama aşırı istekliyim
Ansızın oluyor emin ol ve olsun diyede kafana takma isteyince olmuyor kısacası. Ne hissediyorsun mesela şu an istekliyim diyorsun ya neler oluyor vücudunda ve ruhsal yönden anlatır mısın
Böyle sorunca utanmış olmalısın anlıyorum
Yok be su içiyordum
Realde olsun istiyorum o da denk gelmedi cinselliği hiç yaşamadığım için merak ediyorum ilgi yönünden de açım bi de ergenliğimden beri mastürbasyon yapıyorum bırakamadım
Sevgilim realde olsun istiyorum
Afiyet olsun
İçe kapanık biri misin reelde yani denk gelmemesi tuhaf geldi bu kadar erkek varken ama herkese güvenilmez uyarıyım. Merak etmen haliyle çok doğal, seninde hislerin var yani mesela şu an sana masaj yapsaydım hoşuna giderdi değil mi düşününce eminim için hoş oluyordur 😊💕
Hangi şehirde yaşıyorsun merak ettim seni
Çevrem pek yok erkek çevrem hiç yok ortamlarla çok girmedim biri bana uzun uzun baksa bakmıyorum tuhaf geliyor çekingenim evet masaj iyi bir fikir
Bi erkek arkadaşım misal bana mesaj da yükseldi durduk yere anlam veremedim neyime yükseldi bilmiyorum geçen
Düşünsene uzanıyorsun ben seni güzelce yağlıyorum, sinirin, gerginliğini almak için ovalamaya başladığımı, utanır mısın peki böyle bir şey olsa 😊
Nasıl yani ne oldu ki aranızda sohbet nasıldı
Normal arkadaşımdı flörtleşmeye çalışıyordu ben pek karşılık vermiyordum bi anda temas seviyor musun bir şeyler yapsak dedi herşeyi isterim dedi
Utanırım ama hoşuma da gider sen yüksek misin şu an bunları yazıyorsun djdjdjdj
Çok hızlı gelmiş o amaç belli kullanır atar üzer yani seni boş ver derim
Uçak modunda diyorum ya hshsh tek mesajda yazar mısın burdan devam etmek zor oluyor artık
Ya bunla internetten tanıştık aynı kampüsteyiz bu benle buluştuktan 1 ay sonra sapıttı beni mi beğendi anlamadım evine dağa bile çağırdı amacı sadece cinsellik
Özele gelmem herşeyi anlattım efededexcece
Tamam afedersin ama amacı seni becermek sadece hoşlanma falan yok adamda, gerisi senin bileceğin iş ben uyardım boş ver yani. Hangi şehirde okuyorsun ve artık buradan devam etmesek olur mu en alttaki yorumlara ulaşmak zor oluyor
Kız nolacak alt tarafı KS hesabı burası sanki Instagram falan hshshs rahat ol utanma bu kadar
Yok be ondan olmaz çok kız var çevresinde sevemem yükselmem de dhrcrcrcrcrcevvrevr
Herşeyi çuval gibi döktüm aşırı özele girdim djdjdjdjdj
Dağa çağırıyor adama bak hshshsh
Bazen şaka mı yapıyor anlayamıyorum
Abart abart hshshs yüksek olduğunu söyledin bu havalarda yüksek olmayan az zafen doğal bir şey rahat ol )))
Gizliden çıkayım yaz valla zor ya burdan
Ay yazmam
Tamam canım ama 2. Hesap aç bari ordan sohbet ederiz rahat olursun
Neyse yükselince sana neler oluyor merak ettim 😊😅
Ne olabilir sence mastürbasyon yapmak istiyorum işte
Ya öyle değil, dudaklar kabarıyor mu, memeler hassas oluyor mu, vajinada sıcaklık dokununca ağrı gibi hisler oluyor mu anlatır mısın neler oluyor o durumda
Bence yazınca buna mı boşalacaksın? Hdhdhssh
Memeler çok hassaslaşıyor vajina hem sıcak dalglanama oluyor
Yok ya bugünlük boşalacağım kadar boşaldım zaten hshshsh merak ettim deneyimin olmayınca
Vajinan nasıldır görünüş olarak genellersen
Oha resim de atıyım mı abartma
Ya senin niye bir an keyfin kaçtı orman falan anlattın ondan sonra böyle oldun hahhs
Vajinan nasıl diyon djjddj napayım
Tam kıavmdaydıjn diyon demi benim için dhdbdhd
Ya görünüşü nasıl tarif et nolacak Hshhssh yanlış anlama netten denetimi olmayan kızlar ile konuştuğum oluyor buradan çok oluyor bir yerden sonra mesela onların görmek istediği oluyor gizlilik saygı çerçevesinde gösteriyorum onlardan bir beklentiye girmeden yani fake hesaplar ile
He ya birden sinirli gibi oldun hshsh
Denetimi olmayan derken 18- altı kıxlar mı
Ne alaka şimdi tövbe tövbe söylediğin hiç hoş değil, 32 yaşında deneyimi olmayan kız tanıdım muhafazakar biriydi evlenmeden her kız ilişki yaşamıyor hani normal olarak değil mi
Yine su mu içiyorsun
Denetim derken anlayamadım deneyim mi olmayan mı demek istedin? Sakin ol
Yok ya buradayım
Cinsel deneyim, hani kendini eşine saklayan kızlar var ya onlar oluyor zaten, cinsellik yaşayan bir kız sence neden benden penis resmi, veya beni mastürbasyon yaparken izlemek istesin? Ama sinir oldum o yorumu görünce gece gece
Gittin aniden ne bilieyim
Bak yazım hatası olumca anlayamadım o yüzden sordum sakin ol
Denetim yazmışım
Yazmışsın bdsbvdcevs
Tamam sakinim şanslı günündesin bugün 2 defa fışkırtmasaydım trip atardım hshhs
Aaa kız gibi trip yakışır mı erkeğe hahahahaahahahahhahahhahah
Sinir olurdum işte her neyse hshsh
Merak ettim ormanda cinsellik yaşamaya bakışın ne hemde ilk deneyimi 😅 ama rahat olmaz senin için ya
Ay abartma ormanlıkta cinsellik olur saçmalama en fazla yatak yani
Ormanlıkta olmaz
Canım bir gün yaşarsan zevk ve heyecanı anlarsın, ben 2 defa yaptım ormanda
Çalı üstünde değil tabi arabada geniş büyük arabamız var zaten
Ben el ele tutuşmadım sarılmadım bile yani dvecrxexexece
Her şeyin bir ilki vardır unutma zamanı gelmemiş demek ki olabilir )
Bilmiyorum kafam karışık
Hayat kısa kafaya bir şey takma, gece uzun sen yavaştan okşamaya başla iyi gelir 😊
Yok okşadım bugün olmaz ecrzrzrRzrzrzrz
Okşa ve rahatla hshsh
Canım sende görmek istersen çekinme söylemen yeterli, baştan söyleyim için rahat olsun, senden bir isteğim olmayacak ve sen sadece kamera açmadan beni şey yaparken izleyeceksin tabi utanmazsan hshhs
Utanırım dbbddb okşamam
Utanma, ya sende ne içe kapanık birisin hshshs bak diyorum ki saygı çerçevesinde oluyor ve sen bana bir şey göndermeyeceksin, konuştuğumuz hesapta adında fake olacak kısacası sen sadece beni canlı izlemiş olacaksın artık arkada ne yaparsın bilemem hhshshs
Bu durum seni mi boşaltıyor bunu düşünmek
Canım bak ben boşalmak istesem çekinmem sana ihtiyacım var diye söylerim zaten, sürekli bunu vurgulamazsan sevinirim 😊 cinsel deneyimin yok merak edersin doğal olarak diye sana yardımcı olmak için söylüyorum yoksa ben zaten o an rahatlıyor olacağım sen izlesende izlemesende değil mi, utanma diyorum kısacası tek izleyen sen değilsin bil
İçe çok kapanıksın
Ne yani olabilir bu düşünce bile seni boşatabilir takılma
Bak canım amacım o değil, ama şunu söyleyim biri beni mastürbasyon yaparken görünce o an daha heyecanlı oluyor benim için, neden bilmiyorum ama hoşuma gidiyor evet. Dediğim gibi utanılacak durum yok izleyebilirsin yani kısacası
Bak bende bunu diyorum ama kusura bakma da az bi alıngansın
Hafif var evet söyleyenler oldu farkındayım sorun yok rahat ol 😊 yarın öğleden sonra ne dersin izlemen için
Ben penisten korkuyorum
Onu da hayal edemiyorum
Tahmin etmiştim, merak etme senin durumda olanlarda olabiliyor, dediğim gibi rahat ol sen, ben sana yardmcı olucam alışman için, merak etme alışana kadar izlemezsin olur mu bana güven yeterli 😊
Alışmıyım bence ona masta alışkınım zaten aman aman
İçine almıycaksın alışınca öyle düşünme hshshs sadece korkun gidecek bir gün reelde görünce çok stres yapmazsın şimdiki gibi canım benim, sen bana güven ve biraz sakin ol, fazla stresli yapın var farkındayım ama bana bırak kendini bu konularda
Kimse flört bile olmuyorum işe girene kadar
En iyisini yapıyorsun aslında boş ver çokta önemli değil insan bunalıyor sürekli trip, ilgi beklenilmesinden. Bırak ben seni bu konulara alıştırayım olur mu o yüzden bana bırak kendini diyorum korkacak bir şey yok sende fark edeceksin
İlgi alaka istiyorum cinsellik ikinci planda çünkü baya ilgiye açım ama kendimi hep bastırıyorum
Farkındayım nasıl düşüncede olduğunun, ilgide vericem sana merak etme, senden tek ricam mesela fake blr snap hesabı açman bu kadar basit burdan olmayacak rahat etsin için
Ben şeyden çok korkuyourmmmm çıplak görmeye
Çıplak görmeyeceksin alışana kadar ben sana diyorum ya canım bana güven ruh halinin farkındayım ona göre hareket edeceğim
Amacım seni bu konulara alıştırmak acelemiz yok zaten sende biraz rahat ol ve bana bırak kendini 😊
Sanaldan sks seni nasıl doyuruyor gerçekte yaşamışsın zaten ben olsam doyamazdım
Canım benim böyle bir arayışım yok ki sadece yardımcı olmak hoşuma gidiyor insan kendini daha tecrübeli hissediyor ve özgüven veriyor bana, sanal seks değil ayrıca bu öyle olsa sendende bir şeyler beklerdim ben ama benim beklentim yok senden, sen sadece ben yaparken kameranı hiç açmadan beni rahat rahat izleyeceksin bu kadar 😊😊
Nerede yaşıyorsun?
Sende söyleyecek misin?
Evet
İstanbul sen
Antalya da sen neler yapıyorsun
Canım burdan zor oluyor ya en alta iniyorum onca yorun içinde, sen yarın fake bir snap aç ordan devam edelim olur mu 😊 işe gidicem uyumam gerekiyor
İyi geceler ne iş yapıyorsun merak ettim onu de git sonra shvdcrcee
Bir mağazada satış danışmanıyım )) sen snap aç lütfen utanma korkularını heyecanını yeniden acelemiz yok bana güven ama burdan zor oluyor kırma beni. İyi geceler şimdilik 😊😘
Yok teşekkür ederim penisten tırsıyom dbbddb iyi geceler bende öğrenciyim
Tamam bende alışmana yardımcı olucam acele etmeden diyorum hshshsh burdan zor ve herkes görüyor ben rahatsız oluyorum birileri okuyor diye anla sende beni canım snap aç olur mu yarın, hadi ben çıktım iyi uykular
Merhaba canım
Küs müyüz prenses?
Yooooo
Sonunda dönüş yaptın
Snap hesabı naptın açtın umarım
Açmıycam ki
Tamam bari 2. KS hesabı aç lütfen burdan zor oluyor ve millet görüyor sevmiyorum
Ben cinsellik istemiyorum ki
Tamam normal sohbet ederiz ama burada olmasın
Cevapta yazmadın
Prenses yoksun bugün noldu
Barışmadık mı?
Prenses nasılsın, küstük mü ya
Yooooooo
Bu kadar mı? Günlerdir yoksun sadece Yoo bu yani?
Sanal yoruyor beni hayattan kopmuş gibi hissediyorum shshshshsjsj
Seni hayata döndürelim hshsh ya Snap aç sesli konuşalım işte of
Realdeyim şu an sjsjsjjs
Nasıl ya 😅 nerdesin sen
Hayatta döndüm sanal beni çok yoruyor
He en iyisi, çekiyorum 15 dakika geçiyor gelmiyor bu sefer süre uzamış sevindim 😂😂
Anlamadım
Okşuyorum sertçe canım ama boşalamadık bir türlü
Anladım kolay gelsin
Sağol canım müsaitim gitme yani
Uykum var günlerim çok yoğun geçiyor iyi geceler diliyorum
Tamam canım iyi geceler bende boşalır uyurum
İşe gitmeyecek misin
Niye bu kadar geç uyuyorsun
İşten ayrıldım canım uymadı
He olsun
Stresliyim bu ara bende kafam rahatlasın diye asılıyorum canım bu ara keyfi değil
Çok da yapma gerçeklikten kopuyor insan bende öyle yaptım bi ara çok
Evet haklısın, zaten şu an bacaklarım halsizleşti
Moralim bozukken yapıyordum bende hissizleşmek için
Ya da modum değişsin diye ah çok yanlış bir şey
Senin ne sıkıntın vardı ki
Moralim bozuk olamaz mı sjsjsjsj çok şey yaşadım hayata dair
Yok konu neydi merak ettim ya gsgsg
Moralim bozukken hissiz olmak için yapıyordum böyle depresyondayken
Nasıl yaparsın peki kaç şekilde yani detay verirsen sevinirim ))
He diyim de djdjd oku yap demi sende djdjnd yemezler
Yapıyorum zaten şu an 2 dk anlat hayal edeyim nolacak lütfen )))
Olum kaç yaşındasın sen bu ne yükseklik hayal kesmiyor mu illa yazı mı gerek git öpüşme videosu jddjnd izle ne bilim
Ya onlardan sıkıldım napıyım hshsh
Seksting istiyon yani illa
Yok demem çünkü gelmiyor boşalmadan uyuyamam
Geçer geçer xnnxxnxn
El atsan ya gsgsg
Saçmalama snsnsn
Hshsh görsen anlarsın durumu
Zbsbsbsb korkum var
Gör gözün açılsın gshsh
Yok görmğycem
Korkak hshsh
Aynen csnımmdjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjjssj
😅😂😘😘
Emojileri dikkat et dndndnnd
Sapık arkadaşım var ona benzedin iyice djjdjdjd
Tövbe tövbe sus be 😅
Evet 😘😘 bunu atmışsın aynısını yapıyorsun arkadaşım da öyle yaptı benimle cinsellik yaşamak istediğini söyledi şu an ona infaz emrini verdim pislik
Yok be otomatik klavye şimdi fark ettim 😅 bu olacaktı
Hadi bakalım öyle olsun ahahahahhahahs
Senin erkek arkadaşın olduğunu hiç söylememiştin bu arada pes
Lan arkadaşım djjdjd sevgilim değil
Oha samimiyete bak tövbe tövbe mesafe kot ne diyim
Yani bana yan gözle bakan bir sapık arkadaşım ama aldı cevapını mal gibi kaldı ortada sbsnnsnsns
Ver tabi cevabını hak etmiş
Evet iyi oldu bana öyle bir şey dedi diye ağladım aq sonra cezasını verdim jdjdjd ilk defa başıma geldi
Uzak dur böyle tiplerden, var mı başka lafın uyuycam geç oldu ya
Yok iyi geveler hdjdjdjdnd
İyi geceler )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 😊 Anlıyorum seni, dönemsel şişkinlikler ve kilo alımı hepimizin başına gelebiliyor. Mezuniyet ve tatil öncesi bu hisleri yaşaman çok doğal. Öncelikle sakin kalalım, harika değişimler yapmak için adım atmaya niyetli olman bile müthiş bir başlangıç! ✨ Bol su içmeye ve lifli gıdalarla bağırsaklarını desteklemeye ne dersin? Yürüyüşler de hem şişkinliğe iyi gelir hem de enerjini yükseltir. Unutma, yardım gerektiğinde her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 💖