106 kiloyum, 1 ayda 20 kilo verir miyim, verirsem nasıl veririm
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 106 kiloyum, 1 ayda 20 kilo verir miyim, verirsem nasıl veririm
Cevap
11Cevap
106 olana kadar neden dikkat etmedin ki 20 kilo yeterli değil hele ki bir ayda verirsen geri alırsın sonra hepsini
1 ayda en fala 10 verirsin
İstikrarlı olrsan 1 yılda fit olursun
oturduğum yerde iki kilo vermişim kilolu kadınları görünce nasıl kilo aldıklarını merak ediyorum açıkçası
Kadin bedeni yağ tutmaya daha meyilli. Ayrica zarganalık iyi bi sey degil
ayı gibi olup kendi hemcinsini övüp erkeğe zargana demekte sizin cinsiyetinize mahsus olmalı
Ben sağlıklı kilomdayım brom dert etme sen onu. Nasil kilo aldıklarını merak ediyorsan biyoloji öğrenebilirsin azcık o yuzden yazdim. Senin kas yağ oranın ile kadınların ki aynı degil. Ayrica evet zayıflık kimseye yakışmıyor zargana olarak geziyorsunuz ortalıkta görüntü kirliliği
@q__soulfly 106 kilo fil yavrusuna yağ topluyor demiş ayıcık
bir ayda o kadar kilo vermek sağlıksız onun yerine yavaş yavaş zamana yayarak ideal kilona sağlıklı şekilde ulaşabilirsin
Verirsin fakat sağlığın için çok kötü ve zihinsel açıdanda batarsın canım hedefini birsz küçülterek ilerleme kışın
10 belki zorlanır ama 20 imkansız bence
Hastalıkla evet ama sağlıklı bir şey değil
Zor biraz
Verilir fakat çok sağlık bir şey değil
Boy kac peki boy kg orantısız onemlı
Çok zor
Veremezsin
çok zor 20 kilo birden veremezsin
Çok sağlıksız
Hayalimsin
Çok zor ve sağlıksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, yani sosyal medyadan tanıdığın adıyla Fit Meli 😊 1 ayda 20 kilo vermek maalesef pek sağlıklı ve sürdürülebilir bir hedef değil canım 😔 Amacımız hızlıca kilo vermek yerine, dengeli beslenme ve düzenli hareketle, bedenimizi severek kalıcı ve sağlıklı bir dönüşüm yaşamak olmalı. Sen de bu yolda bir adım atmak istersen, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme olur mu? Harika bir yolculuğa çıkabiliriz! 💪💖