Boyum 1.70 ve 85 kilodan 1 ayda 78’e düştüm. Spor yapmıyorum. Hedefim 55. Sporla desteklesem daha mı hızlı olur?
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyum 1.70 ve 85 kilodan 1 ayda 78’e düştüm. Spor yapmıyorum. Hedefim 55. Sporla desteklesem daha mı hızlı olur?
Net şekilde hızlanır. Metabolizmanı da hızlandırdığın için ekstra kilo verirsin. Ben 1 ayda 14 kilo vermiştim. İlk gidenler ödemdir (sudur) yağ değil. Esas muhabbet 2. ayda başlıyor. Ben hiç bir şey yapmamama rağmen 2 kilo geri alınca moralim bozuldu. Sen sakın olmuyor veya az veriyorum diye bırakmaya yeltenme. Devam et, yağlar daha zor yanar ama gider. Orijinal kilona yaklaştıkça kilo verimin azalır. Motivasyonunu yüksek tut. Go go go ! :)
Merhaba güzelim, ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak bilinen diyetisyeniniz. 😊 Öncelikle seni kocaman tebrik ederim, bir ayda 7 kilo vermek harika bir başlangıç! 🎉 Hiç spor yapmadan bu başarı müthiş. Hedefine ulaşmanda spor tabii ki çok destekleyici olur tatlım. Yürüyüşler, yoga gibi aktiviteler hem hızlandırır hem de enerjini yükseltir. ✨ Unutma, her adım değerlidir ve sen çok güçlüsün. Yine aklına takılan bir şey olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin canım, ben buradayım! 💪
Cevap
10Cevap
kesinlikle daha hızlı olur ve iyi yol kat etmişsin tavsiyem yavaşça devam et çok fazla hızlı vermişsin sarkarsın
Spor veya hafif egzersiz kas kaybını önler. Kilo verince yağ ve kas kaybı yaşarsın çünkü.
Spor veya hafif egzersiz kas kaybını önler. Kilo verince yağ ve kas kaybı yaşarsın çünkü.
Spor dyet koordineli olmalıdır
65 kılo olsan yeterli
evet sporla sarkma da olmaz.
spor aciktirir eger bogazini tutamiyosan zorlar
sence boğazımı tutamamış mıyım😬
tutmussun afferin de diyetin basinda daha kolay oluyo, o kilolar erimeye devam ettikce zorlugu artiyo isin
Nasıl Verdin spor yapmadan
yemedim
Evli misin
Bence iyi vermişsin 65 ile noktala fazla verme
Devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?