nasil kilo alabilirim cok inceyim..
eti cici bebe bile yemisligim var yani
kilo almak icin :D ama olmuyor maalesef
eti cici bebe bile yemisligim var yani
kilo almak icin :D ama olmuyor maalesef
Merhabalar Arkadaşım.
Gerçekten eğer anlattığınız gibiyseniz çok zayıf kalmışsınız. Bu tür durumlarda size önereceğim bir öneri var. Protein içeren yiyecekleri tüketmeniz.
Protein vücudunuzda enerji harcama durumu olduğunda en fazla yakılan, bittikten sonra devamında karbonhidrat enzimlerini kullanan bir yapıya sahiptir (beden).
Kilo almak için pirinç pilavı, bulgur pilavı, balık eti, tavuk eti gibi beyaz et türlerini bolca tüketmeniz lazım. Eğer bu konuda ekstra bir besin takviyesi arayışı içerisindeyseniz size Protein Tozu ürününü tavsiye ederim.
Günlük protein miktarı protein tozu ile artacağından dolayı kilo almanız daha çok kolaylaşacaktır. Ayrıca 2 günde bir defa bebekler için üretilen "Aptamil" yiyecekler var. O bebek mamalarını da yerseniz çok faydası olacaktır.
Teşekkürler...
tesekkür ederim
aslinda et sevmiyorum..
az önce pilav yedim zaten..
protein tozu deneyebilirim
süt ile karistirildigi icin o tozu kullanmak istememistim...sütü hic icmem sevmem
baska ne ile karistirabilirim bu tozu?
Rica ederim.
Et sevmiyorsunuz anladım. Kilo kaybı proteine bağlı olduğu belli oldu :)
Pilavı bolca tüketin. Protein tozunu'da suyla karıştırıp içebilirsiniz. Yalnız tavsiyem ilk üç gün günde bir defa (protein tozu shaker'i kullanın), sonraki üç gün 1,5 defa kullanacak şekilde ilk haftayı bitirin.
İkinci hafta günde 2 defa kullanın, 4 gün sonra sabah kahvaltısından önce, ara öğünlerle beraber ve uykudan önce her gün olacak şekilde içebilirsiniz.
Not: Çilekli, çikolatalı, vanilyalı gibi seçenekleri var. Ben çilekli kullandım, tavsiye ederim :)
Protein tozlarından filan kullan ama özellikle doktora git. Ayrıca 1.55 boy mu olur ya o ne öyle söyle boyun için de birşeyler yapsınlar.
ben seviyorum boyumu.
protein tozu yaptim iciyorum suan...ama tiksine tiksine yani.. tadi kötüymüs
tesekkür ederim
Her istediğini ye diyen doktorun diplomasını mikiyim o ne biçim tavsiyedir lan? Ah hipokrat şimdi yaşasaydın var ya... neyse sen bir insülin direncine felan baktır bir şeker yüklemesi yaptır tansiyonlarına baktır sağlıklı ve dengeli beslenmeye özen göster bir de yemek saatlerini hergün aynı saatte yapmaya çalış mesela bizim öğle yemeği hep 12 de başlıyor ve izinli zamanlarda bile kahvaltıyı 11 de yapmış olsam da 12 de hiç yemek yememişim gibi acıkıyorum , bunun gibi yani anlayacağın herşey bir düzen ve ayarında olmalı.
37 miiiiiii yuhh bende 1 55 im ama 46 kiloyum benden de zayıfsın sen yaa yakında buhar olucan ablam
Cevap
14Cevap
Ben 18 yaşındayım 165 boyundayım 40 kiloyum bende et yemem süt içmem tatlı türlerini fazla tüketmem ve ne yapıcağımı bende bilmiyorum
183 boy
58 kilo
ben 2 gün sonra diyete başlıyorum 2 ayda en az 10 kilo alıcam en az kendi yöntemlerimle sende dayan yaglı kalorisi en yüksek besinlere günlük 5000 klori al yeterli :D
Minyon olmak iyi bence sırf minyon sevenler de var. Ben mesela minyon severim ^^ o konuda bir sıkıntın olmasın yani ;) he saplığım için diyosan hareketli bir hayatın varsa azalt hareketleri :) sırf yemek yemekle olmuyor :/
senin boyuna oranla en az 45 en fazla 55 kilo olman lazım... yas kac ki senin.
Çok zayıfsın.
Ben kendime zayıf derdim ama değilmişim.
Tahin pekmez ye en etkili yöntem.Ama 1.55 boy 37 kilo? bir de sigara içiyorsan hemen bırak olmadı azalt.
Asiri zayifsin. Bir doktora görün, hastaligin olabilir.
keske hastaligim olsada bir caresi bulunsa...
ama doktora gittim kac defa
hicbirseyim yok
abur cubur ye diyor
ne güzel istedigini ye iste diyor
hormonlarında sıkıntı yoksa , abur cubur diye tabir ettiğimiz çikolata , cips , meyve suyu ve de özellikle gece ye alırsın
her gece yiyorum bunlari zaten...
Beslenme uzmanına gitmeni tavsiye ederim , kilo alma diyeti var ondan yararlanbilirsin diyet deyince kilo verme algılama diyet kilo verme değil yeme şeklidir
İçe doğru sıçmayı öğrenin, yiyip 10 dakika sonra gidersen kilo alamazsın
rekorlar kıtabına gırersıznn adını yazdır o kıtaba...
İradem güçlüdür diyosan ben sana aldırabilirim. Mesaj atman yeterli.
Alırsn belki kurt var
gel benimle takıl iki ay kilo almazsan seninle iç güveysi evleneceğim
ne diyosun be
benim gibi fazla yiyen arkadaşın olsa sende alışırsın abur cubura diyorum.
miden genişleyene kadar en sevdiğin yemeklerden ye
bide sana bişey diyeyim protein tozu alma sakın içemezsin, iğrenç tadı var
sanane
sen yanlış anladın sanırım gel benimle takıl derken yemek yeme anlamında demiştim. ama espri sorunlu olmuş.
çok kiloluyum da
en yakın bir bilim adamına gözük derim
Kaç yşındasın?
22 ..
beni görenler 17 felan saniyor
hem minyon hem zayif
offffff
Boyun da kısaymış doktora falan gittin mi hiç
boyumla ilgili derdim yok
doktorada gittim..saglikliyim ama
45 kilo olsam en azindan daha iyi hissederim kendimi
doktora git.