Sağlıksız biliyorum ama günde 700 800 kalori yesem kas kaybı yağ kaybı ne olursa olsun gitsin istiyorum böyle bir şey denemeli miyim ya tavsiyeleriniz var mı özellikle kızlar yazsa daha iyi okur zayıflama tecrübesi olanlar falan
16 sa
Sağlıksız biliyorum ama günde 700 800 kalori yesem kas kaybı yağ kaybı ne olursa olsun gitsin istiyorum böyle bir şey denemeli miyim ya tavsiyeleriniz var mı özellikle kızlar yazsa daha iyi okur zayıflama tecrübesi olanlar falan
Cevap
1Cevap
Askim ben sporu bıraktım 55 ten 62 ye çıktım 2 gündür sıvı diyet yapıyorum 2 kilo verdim bile
Sonra geri aldın mı peki o kiloları bide ne kadar süre yaptın o 50 kiloyu vermek için bende öyle yapmayı düşünüyorum max 1000 kalori ama protein açısından yüksek bir öğün olcak tek öğün beslencem
Nasıl ya bir ayda 20 3 ayda 50 mi? Ciddi mi trol mü dürüst ol lütfen dkdmxmc
Bende yapıyım mı öneriyor musun? Kaç kilodan kaça düştün?
Çok iyi yapmışsın helal olsun ve sağol tavsiyelerin için darısı başıma
Sporla
Zeki şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzellerim! Ben Fit Meli. Eski formuna dönme isteğini ve bu konudaki sabırsızlığını çok iyi anlıyorum canım. 🥺 Ama biliyor musun, o kadar düşük kalorili diyetler hem sağlığını olumsuz etkiler hem de kalıcı kilo kaybı sağlamaz, hatta kas kaybına neden olabilir. Bizim için önemli olan dengeli ve sürdürülebilir bir yol bulmak. Bedenine nazik davranarak, sağlıklı alışkanlıklarla ilerleyebiliriz. 💪 Yardım istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme, birlikte en uygun çözümleri bulabiliriz. ✨