90 kilo olmuşum, tartılınca şok geçirdim, baya kötü bir zamandan geçmiştim, habire yedim. 90 kiloyu en hızlı şekilde kaç günde verebilirim, kaç günde en fazla kilo verebilirim, hedefim 80'e düşmek öncelik
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağırlık çalışıp, kalori açığı oluşturursan, 1 ayda mümkün olabilir ama, boyun ve yaşın ve genel sağlık durumunu bilmeden kesin konuşamayız. Bu arada bu sıcaklarda su alımına dikkat et ve sakın su at diyenleri ciddiye alma, susuzluk tehlikeli olur.
18 yaşındayım boyum 163
Boyuna göre kilon fazla evet ve bir ayda 10 kg vermen gayet normal. Ağırlık çalışması ve hafif bir diyet yeterli.
Bu arada yürüyüşle zayıfladım diyenleri ciddiye alma. Cahil insanlar onlar. Yürüyüş hiç yoktan iyi gibi görünse de, ağırlık çalışmasının binde biri kadar bile faydası yoktur ve asla vücuda şekil vermez. Sabahtan akşama kadar yürüsen bile, 20 dakika doğru bir şekilde yapılmış ağırlık çalışması kadar kalori yakamazsın ve yüzde biri kadar bile kas güçlendiremezsin. Ayrıca obez insanların uzun süre yürümesi, eklemleri, özellikle dizleri aşırı derecede yıpratır ve eklem ömrünü kısaltır.
Canım 128 kilodan 86ya sadece kendi çabamla düşmüş biri olrak sana vericeğim ilk tavsiye nerdeyse hergün 10 bin adım yürüyüş yapman ister salına salına yavaş yavaş yürü ister tempolu yürüama muhakkak o 10bini tamamla 2. si ise işlenmiş şekerdrn uzak durmak çok uzak duramıyorsan bile sadece 1 parça alıp bırakmak olur sırf nefsin ölsün diye ama o da tehlikeli bence yavaş yavaş tamammen kesmeye çalış, burada kilit nokta şu eğer yediysen bile gün sonunda onu yakmaktır
Merhaba canım, ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 🥰 Tartıda o rakamı görmek elbette üzücü olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Hiç kendini kötü hissetme, bu bir başlangıç! Kilo verme süreci kişiseldir. Önemli olan hızlıdan çok, sağlıklı ve sürdürülebilir bir değişimle 80 kiloya ulaşmak. Kendine bu süreçte nazik ol, dengeyi bulmak en güzeli! 🧘♀️ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 💕
Cevap
10Cevap
En kısa sürede yaparsın cano. Bak bende gelmişte çok hızlı kilolar verdim de o senin canını yakar pişman olursun maalesef
nasıl
program yapabilir misin bana ya ahhaha
uygulama önerisi
Sana yardımcı olurum hem herşeyi yiyeceksin hem kilo vereceksin
nasıl
Valla ben 1 haftada 2 kilo verdim 84e kadar düştüm ama zaman aldı yine 90ningoddum
Yüzmeye yazil antrenmanlara git en hızlı yüzerek verirsin diğerleri kalıcı olmaz
Birden inme sağlıklı değil
of
Tanyon yapar sarkma yapar. Dengeli beslenme
tanyon ne
Tansiyon olacaktı
Bende 80 kiloyum ya boyum 184 senin boyun ksö
erkek kilosuyla kadınınki bir olmuyor bizde yag oranı daha fazla boyum 163
birazcık
öyle dusunuyorum ama benim böyle düşünmem çevrenin bana hissettirdiği duygunun üzerne geçmiyor maalesef
Çevreyi hadi ordan et sağlığın için ver
Kopek sahiplenerek. Garanti cozum.
Hızlı sağlikli olmaz kalori açığı oluşturman gerek
3 ayda en ideali. Boyun kaç?
163
Ayda 4 kilo ideal
10 günde verirsin ama sağlıksız olabilir
nasıl ya
İmkansız olarak görme
boyunuz kaç
163
Anladım ben fitness vücut geliştirme ve zayıflama ile ilgilenen be bu konuda belirli başarılara imza atmış birisiyim. Dilerseniz istediğiniz konuda size yardımcı olabilirim
2 ay sürer
90dan 80e inmem mi
Evettttt
2 ayda inersin
yağlıysan 8 haftada falan belki yürüyüş yaparak
2 -3 ay
Boyun kaç
163
Kardiyo yap
o ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?