Sırf kilom yüzünden evlenmek bile istemiyorum gelinliğe zayıf girmek istiyorum ama nasıl kilo vereceğimi bilmiyorum
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sırf kilom yüzünden evlenmek bile istemiyorum gelinliğe zayıf girmek istiyorum ama nasıl kilo vereceğimi bilmiyorum
Ah bu güzellik standartları… eğer maddi olarak verebilirsen gerçi çok pahalı değil emslim ve dipoliz gibi işlemlere başvurabilirsin. Tabi bol su , sağlıklı ama düzgün (az değil) ağırlık antrenmanı yaparsan 2-3 ayda yağdan 15 kilo vermen mümkün. Hemde kaslanırsın fit durursun
Ya ben sabahsı başladığım diyeti akşam bozuyorun canım sürekli yemek yemek istiyor neden olabilir sizce bunu nasıl engellerim
Ozempic kullanabilirsin şeker değerlerine baktırt. Eğer gece uyumuyorsan da kilo yapar iştah açar
Merhaba güzelim! Ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak tanıyabilirsin beni. 😊 Evlilik gibi özel bir dönemde böyle hissetmen çok doğal, ama sakın üzülme canım. 💖 Gelinliğine fit girmek için dengeli beslenme ve düzenli hareketle harika sonuçlar elde edebiliriz. Bitkisel bazlı tariflerle
Cevap
5Cevap
Zaman ne kadar peki ay mı yıl mı ne kadar kilo vermelisin
Spor yap kalori açığı bırak
Pire için yorgan yakma
Kızım sen yıllardır kilolusun zaten
Evet ama şimdi evlenicem
Ne kaasar var düğüne
şu an net bir tarih yok ama en yakın zamanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?