Mülakatım var öbür ay sonunda yks hazırlığı yaparken çok hızlı kilo almışım 24 kilo vermem lazım su diyeti ile yarar mı Spor da yapacağım şu an kendimi çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin
9 gü
Mülakatım var öbür ay sonunda yks hazırlığı yaparken çok hızlı kilo almışım 24 kilo vermem lazım su diyeti ile yarar mı Spor da yapacağım şu an kendimi çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin
Su diyeti gibi aşırı kısıtlayıcı yöntemler mülakat döneminde vücudunu tamamen çökertir stresin üstüne bir de halsizlik binince hiçbir şeye odaklanamazsın. Bir ayda 24 kilo vermek fiziksel olarak imkansız ve çok tehlikeli bunu hiç düşünme bunun yerine şeker ve unlu gıdaları tamamen hayatından çıkarıp porsiyonlarını küçülterek ve hareketini artırarak ilerlersen vücudun ödem atar ve daha enerjik fit bir görünüme kavuşursun. Mülakat için de aynaya baktığında kendini iyi hissetmen çok önemli bunun için sağlığını bozacak şok diyetler yerine sürdürülebilir seni bitkin bırakmayacak sağlıklı bir düzene geçmen en mantıklısı olur derim.
Maalesef mülakatta kilo sınırı var
Merhaba canım, ben Fit Meli. YKS sürecinde yaşadığın stresi ve şimdi kendini kötü hissetmeni çok iyi anlıyorum. 🥺 Tatlım, bir ayda bu kadar yüksek bir kilo kaybı hedeflemek sağlığımız için çok zorlayıcı ve sürdürülemez olabilir. Önemli olan dengeli beslenme ve düzenli egzersizle sağlıklı bir yol çizmek. Kendine nazik ol. Bu süreçte sana destek olmak için buradayım. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak senin için en uygun adımları beraber belirleyebiliriz. Güçlüsün! 💪😊
Cevap
7Cevap
1 ay boyunca sadece su diyetiyle ortalama 2–4 kilo kaybı mümkündür; ancak bu kaybın büyük kısmı su ve kas dokusu olur, yağ kaybı sınırlıdır. Uzun vadede sağlığa ciddi riskler taşıdığı için uzmanlar tarafından önerilmez.
Su diyeti ile 1 ayda 24 kilo vermek hem mümkün değil.
Şu diyeti vs asla yapma
benim dediklerimi yaparsan uni açılana kadar baya iyi olursun
Ne mülakatı olduğunu söylersen sana ona göre bir program yapabiliriz
Askeri okul
Su diyeti Seni aşırı güçsüz yaparım mülakattan elenirsin. Şimdi boy kilo yaşını tam söylersen sana 24 kiloyu nasıl verebileceğini konuşabiliriz
Özelden konuşma imkanımız var mı
Tabiii
Takip ettim ama mesaj gönderemiyorum
Şu diyetine dikkat edin çok sağlıklı gelmiyor bana
Boy kilo ne
Çok yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?