1.65 boy 45 kiloyum yaklaşık 7-8 kilo almak istiyorum. 3-4 ay gibi kısa sürede alınabilir mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
7 gü
1.65 boy 45 kiloyum yaklaşık 7-8 kilo almak istiyorum. 3-4 ay gibi kısa sürede alınabilir mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aslında kilo almak da vermek de genetik ve hormonal durumla ilgili bir durumdur tabi beslenme şekli ve yaşam tarzı da çok büyük rol oynar. Kilo almak için sağlıklı kilo alman gerekiyor bunun için bol proteinli, sağlıklı yağlar ve kompleks karbonhidratlarla zenginleşen öğünler tüketmeni ve tabiki en azından yürüyüş gibi egzersizler de yapmanı tavsiye ederim.
Merhabalar öncelikle boyunuza göre kilonuz az evet kısa sürede kilo alabilirsiniz doğru beslenme ve programla aldırdığımız sonuçlarımız var İnstagram hesabım metin. gorhan profilime bakıp sonuçlarımızı görebilirsiniz isterseniz ücretsiz danışmanlığınızı yapabilirim
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim 🙏
Düşünürseniz instagramdan iletişime geçebilirsiniz
Tamamdır sağolun
Merhaba canım, ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 💖 Boyun ve kilonu düşündüğümde kilo alma isteğini çok iyi anlıyorum. Yalnız değilsin! 3-4 ay gibi bir sürede sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo almak kesinlikle mümkün, yeter ki dengeli ve düzenli beslenelim. Bol proteinli, sağlıklı yağlar ve kompleks karbonhidratlarla zenginleşen öğünler çok işine yarayacak. Ara öğünleri ihmal etme tatlım. 🥑🍌 Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 💪✨
Cevap
9Cevap
Bence alma böyle fitsin hiç zorlama zamanı gelince istemesen de alacaksın zaten
Almak istiyordum ama zorlanıyorum galiba akışına bırakacağım
Akışına bırak bence de ayrıca git olmak güzeldir 😇
🙏🏻
Ketçap mayoneze bebe bisküvisine aban 😂
O nasıl bir uyum sjsjs
Ayrı ayrı canım bisküviye ketçap mayonez sık demiyorum 😂
Bi an şok oldum jsjs
günlük kalori alımını arttır gaine shakeler var bunun için çok yardımcı oluyorlar tek bir shakeden 1000 kaloriye yakın alabiliyorsun
Bunu kesin deneyeceğim yanit için sağol:)
İstersen 1 ayda bile alabilirsin o kiloyu sana bağlı
Zor ya
İştahın nasıl beslenme düzenin
Düzensiz besleniyordum sınavdan kaynaklı hafif iştahsızlık da var
Kaç yaşındasın ne sınavı
19 yks
Anladım eğer istersen sana yardımcı olabilirim istek atıyorum ulaşmak istersen gt yap
Boyuna göre kilon cok iyi ama ya 45 kg cok iyi
Değil ya biraz almak istiyorum
Hayir alma bence zayifligini fizigini bozma. Asiri iyi zayifliktasin. Balik etli dolgun fizik güzel degil ki
Balık etli olmak istemiyorum ki zaten 50 kilo bile olsam yeter
50 yakismaz beaa 45 kg tam müük🤗
sjsj
Öylee ama kdkdks bozma zayifligini fizigini bence
Diyetisyene git bakalım o ne diyecek
Bulamıyorum adam akilli bir diyetisyen
Spor salonuna git klo almak için
Spordan önce diyet gelmesi gerekmiyor mu
Onlar onu düzenliyor zaten beslenmeni
Beslenme bozuklugum var ama yeteri kadar kalori tüketmiyorum
Onlar vucut tipinene ve . Hastaneden istediği tahlillete göre sana gıda takviyesi ve beslenme düzenliyor
Spor koçu mu yardımcı oluyor?
Evet ama sıradan salonlar değil dediğim MACFit gibi yerler
Anladım sağolun cevap için
Faydalı olmuşssam ne mutlu
Oldunuz oldunuz:)
🙏
Banda lazım 178 60 kiloyum
hazir gida ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?