20 kilo aldım.
Şu an 82 kiloyum. Boyum 1.70.
Diyete girdim, sağlıklı besleniyorum, günde 10 km yürüyorum
1 - 1,5 ayda ne kadar kilo veririm?
Sıkılaşır mıyım?
20 kilo aldım.
Şu an 82 kiloyum. Boyum 1.70.
Diyete girdim, sağlıklı besleniyorum, günde 10 km yürüyorum
1 - 1,5 ayda ne kadar kilo veririm?
Sıkılaşır mıyım?
Cevap
5Cevap
sağlıklı bir hızda giderse 1 1,5 ayda yaklaşık 2 ila 6 kilo arası vermen daha gerçekçi olur şu an 82 kilo ve 1-70 boyla düzenli beslenme ve günde 10 km yürüyüş iyi bir başlangıç olur ama net sayı kalori açığına uykuna suya ve ne kadar düzenli devam ettiğine bağlıdır sıkılaşma konusuysa büyük ihtimalle olur ama yürüyüş tek başına sınırlı kalabilir özellikle bacak ve kalçada hafif toparlanma görürsün daha belirgin sıkılaşma için hafif kuvvet egzersizi de eklenirse sonuç daha iyi olur kısacası 1 1,5 ayda 2 ila 6 kilo evet biraz sıkılaşma daha iyi sonuç için yürüyüşe ek olarak squat lunge plank gibi basit hareketler çok iş görür
Teşekkürler 🙏🏻🪷
Yürüyüş hızı temponu bozmaz diyetini bozmazsan süper gider çok hızlı gider ama çok hızlı verme ayda 3 kilo olarak gitsin çatlak sarkma vs olmasın
Ölçüler dengeli olunca kiloyada çok bakma
şu an ölçülerin nedir
Teşekkürler.
Tam vücut ölçümü bilmiyorum. Belim falan ince ama kalçalarım genişledi çok...
Neden dalga gecelik bende 4 ayda 12 kilo aldım gayett normal canım yediklerine dikkat edersen birazda hareket sağlarsan 3 4 ayda vermen mümkün
Teşekkürler 🙏🏻🪷
20 kg yi sağlıklı şekilde ortalama 10 ayda verirsin. Daha erken verirsen bu sağlıklı olmaz tekrar alırsın o kiloyu. Hıızlı verilen kilolar tekrar gelir
Ne kadar veririm diye sordum zaten.
Aydaki 2 kg çok az senin hesabına göre
Ankara da ısenız yardımcı olurım spor yolu ıle, 2 ayda sonuca sız bıle sasırırsınız
İstanbul'dayım...
Teşekkürler.
Ben tesekkur ederım
Yardımcı olalım tabi ki
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Öncelikle bu harika kararlılığın için seni tebrik ederim! 💪 Sakın kendini kötü hissetme, dalga geçmek benim tarzım değil, ben seni desteklemek için buradayım.
Günde 10 km yürüyüş ve sağlıklı beslenme çok güçlü adımlar. Herkesin bedeni farklı olsa da, bu istikrarlı çabayla 1-1.5 ayda vücudunda hem sağlıklı kilo kaybı hem de sıkılaşma hissedeceksin. Unutma, haftada 0.5-1 kg kaybı sürdürülebilir ve sağlıklı olandır. Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Sevgiyle kal. ❤️