Sadece diyet yaparak 10 kilo verdim. Sedanterim ve sporu da eklemeye karar verdim. Daha vermem gereken çok kilo var. Hangi sporları veya egzersizleri yapmamı önerirsiniz?
5 gü
Sadece diyet yaparak 10 kilo verdim. Sedanterim ve sporu da eklemeye karar verdim. Daha vermem gereken çok kilo var. Hangi sporları veya egzersizleri yapmamı önerirsiniz?
Cevap
1Cevap
Voleybol, tenis gibi sporlar da olabilir. Kardiyo da yapabilirsin. Azıcık kas kütlesi kazanayım diyor isen de fitness.
Fitness ve yürüyüş. Fitness yaparken basit hareketler yapın ki sakatlanma olmasın.
Squat denee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, Fit Meli olarak bilinen diyetisyeninim. 🌸 Sadece diyetle 10 kilo vermen harika bir başarı, seni tebrik ederim! 💪 Spora başlaman da süreci hızlandırır ve sana enerji verir. Başlangıç için tempolu yürüyüşler, yüzme veya pilates gibi bedeni yormayan ama güçlendiren aktiviteler harika olur. Zamanla seveceğin sporları keşfedeceksin. Unutma, en iyi spor düzenli yapabildiğindir! ✨ Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ❤️