15 kg vermem lazım ama sadece kardiyo ve diyetle sarkmadan kilo verebilir miyim? Asla spor yapamıyorum, çok güçsüzüm.
6 gü
Genetiğe bağlı sarkmadan verebilmek. Ama ağırlık en önemlisi çok güçsüzüm diye bir şey yok zaten kimse sana 10 kilo dumble ile kol çalış demez kendi seviyene göre kiloyla başlayıp kademeli olarak artırırsın
15 kilodan sarkmazsın zaten. Kalori açığı oluşturursan verirsin her şekilde. Ama ağırlık antrenmanı yaparsan hem kas kaybetmezsin hem de daha diri durursun. Ama yapmazsan da kilo verirsin tabii
Merhaba canım, ben Fit Meli, Melis! 😊 15 kilo hedefinin seni biraz endişelendirdiğini anlıyorum, özellikle de sarkma konusu kafanı kurcalıyor olabilir. Ama hiç merak etme! 💖
Sağlıklı beslenme ve düzenli, hafif kardiyo ile kaslarını güçlendirip sarkma olmadan kilo vermen kesinlikle mümkün tatlım. Güçsüz hissetsen bile başlangıçta kısa yürüyüşler bile harikalar yaratır! 💪 Yeter ki pes etme ve kendine inan! ✨
Unutma, yardıma ihtiyacın olursa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 😘
Cevap
7Cevap
15 çok fazla sarkma mutlaka olacaktır, tavsiyem iğne vs kullanmadan yürüyüş ya da ağırlık antramani ile kilo vermen iğne ile verilen kilolar hızla geri alınabilir
zayıflama iğnesini dene derim çok tanıdığım oldu zayıflayan
Sarkma olur ama plates yaparsan kardiyonum yanında olmaz
Eğer Ankara da iseniz, sarkma problemı olmadan 1 ay ıcerısın de 15 20 kg vermenıze yardımcı olabılırım
Ne kadar zamanda o kiloyu vermek istiyorsun
Sen veremezsin çok yiyorsun sen az ye hobidigirtlak, hobidigirtlak zor o iş
Verebilirsin
Verirsin
Güncel boy kilon kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?