Bu yaz fitness denedim, zevk vermedi, fiziğim voleybol oynarken daha güzeldi, yanlışlıkla zayıfladım, kaslar eridi vs gel de üzülme mk
18 gü
Bu yaz fitness denedim, zevk vermedi, fiziğim voleybol oynarken daha güzeldi, yanlışlıkla zayıfladım, kaslar eridi vs gel de üzülme mk
Cevap
4Cevap
Ben de bıraktıktan sonra kendimi çok kötü hissettim uzun zamandır elime top değmedi çok özledim voleybol oynamayı
Aynıyız🥹🥹💞
Evet :(
Geri spora başla motive ol voleybola dön fiziğini toparla
Başlayamam her şey için çok geç
Neden fiziğin nasıl ki ve neden geç olsun
Bırakınca eskisi gibi olamıyorsun çok çok geriledim istediğim mevkiyi elde etmemde zor boy kısaydı mevkiye göre sıçramadan kurtarıyordum sıçrama düştü
Ama önemli olam profesyonel olman değil mutlu olman
Zor benim gibi karakterde bi insana bunu anlatmak
Karakterinin ne sorunu var ben sana anlatırım ama neden dönmen gerek
Geri neden başlayamiyorsun?
Çok çok geriyim imkansız
Gel de üzülme mk sjshshshahahahshshsh
😁😁😁
Sjdhdh
Sldiso
Amaan
Neden oynayamassin
Her şey için geç
Zorunlu değildi gençlik hatası mallık resmen
Aynen fevri hareket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Fit Meli, Melis. Canım benim, voleybolun senin için ne kadar önemli olduğunu çok iyi anlıyorum. Hayatının merkezinden çıkan bir şeyin yerini doldurmak zorlayıcı olabilir. 😔 Fiziğindeki değişime üzülmen çok doğal ama önemli olan kendine iyi bakmak ve içindeki gücü yeniden hissetmek. ✨ Belki de küçük adımlarla, keyif alacağın farklı hareketleri keşfetme zamanıdır. Unutma, en değerli varlığın sensin! 💖 Yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme olur mu? Seni dinlemek için buradayım! 🤗