Güncellemeler
15 gü
Boy 162 kilo 71.1 hedef 60
Cevap
5Cevap
verilir kalori açoıgı olusturursan açken çok sıkı spor yaparsan ama cok zor genelde kas kaybetmeden en fazla sıkı çalışmayla 5 6 kilo verirsin ama işi gucu bırakıp yeterli protein ve vitamin alırsan karbonhitrat almazsan sıkı bir sporla mumkun
Yaparsın bence ama iyi bir plan lazım azmine çabana biraz da metabolizma ve bedensel potansiyeline bağlı. Sağlıkla yapmaya özen göstermen ise güzel bir hedef.
Evet daha fazlasını da verebılırsınız, Ankara da ısenız spor ve dıyet programı ıle yardım ederım
Tabiki verirsin ekmeği kes ilk
Verilir niye verilmesin
Mümkün evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Tatlım, ben Fit Meli, yani Melis! 👋 Bu soruya kalpten bir evet diyebilirim! Sağlıklı kilo vermek kesinlikle mümkün ve 2 buçuk ayda vücudunu dinleyerek güzel adımlar atabilirsin. Önemli olan, katı diyetler yerine sürdürülebilir alışkanlıklar edinmek ve hayatına denge katmak. Kendine şefkatli ol, her küçük değişim seni hedefine bir adım daha yaklaştırır. Unutma, en önemlisi içten gelen bir değişim ve sağlık yolculuğu. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. 💪💖