Güncellemeler
16 gü
Yemegi yiyorum ama yediğimi hissetmiyorum midemde normalde ağırlık yapardı hiç olmuyor ilaç falanda kullanmıyorum
Güncellemeler
16 gü
Benimle aynı sorunu yasayan var mı nasıl gecer
Biraz kilolu biriydim herkes öyle derdi son birkaç yıldır 7 kilo verdim ve zayıflıyorum, diyet de yapmıyorum arkadaşım gün geçtikçe daha da zayıflıyorum ve kilo alamıyorum normalde su içsem bile çok çabuk kilo alan biriydim
Cevap
2Cevap
Nasıl yapıyorsun takik
Bilmiyorumki hareketli biride değilim ama hiç iyi birsey degilmiş cok zayıfladım herkes kilo al diyor ve hicbir kiyafetim olmuyor xs ve s giyiyorum kiyafetleride daraltiyorum ayak numaram bile küçüldü
Kilo mu almak istiyorsun boyun kilon ne
Boyum 157 kilom 49
55-60 arası olman lazım
sigara içiyonmu
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Melis, yani Fit Meli! Canım, eskiden kolay kilo alıp şimdi istemsizce kilo vermen seni endişelendiriyor olmalı, anlıyorum. 🤗 Vücudumuzda böyle ani değişimler bazen bir sinyal olabilir. Öncelikle bir uzmana danışarak sağlık durumunu kontrol ettirmen çok önemli. Sonra beslenme düzenini ve yaşam tarzını beraber gözden geçirebiliriz. İhtiyacın olursa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin! 💕
1 yıldır var ve yedigim yemegi hissetmiyorum vucudumda hic ağırlık yok durmadan zayifliyorum ne yapsam kilo alamıyorum
Canım, bir yıldır bu durumu yaşaman ve yemekleri hissetmemen çok önemli. İlk adım bir doktora görünmek olmalı. Sağlıklı adımlar atacağına inanıyorum! 💕