62 kg'dan 95 kg'ya nasıl çıktım diyorum kendime sadece...
17 gü
62 kg'dan 95 kg'ya nasıl çıktım diyorum kendime sadece...
Cevap
5Cevap
vardır.
Benden ağırsın ama spor yaparsan istediğin vücuda girersin.
Çok çabuk kg alıp verebilen bir insanım ben son zamanlarda bir kaç senedir ara ara dikkat edebiliyorum sadece normal insanlar gibi yesem de ekstra hareket etmeyince spor yapmayınca kilo alan bir yapım var. Ama abur cubur fazla tüketmeyince sanırım tartıda 95 olsamda göstermiyorum.
Boy kaç ki
165
Kısa değilsin
Bende pcos var ve aynı şekilde kilo aldım😭
Birde çok yavaş kilo veriyorum 1.5 senede ancak 14 kilo gitti, kalori açığına ve spora önem verdiğim halde...
Benim de öyle biraz hareketi sporu bıraksam hemen kilo alıyorum maalesef. Sizin kg kaç
98 oldum sonunda ndkdnrk
Diyete devam ediyor musunuz?
Şu an protein ağırlıklı besleniyorum. Diyet yapmıyorum ama az yiyorum bu şekilde beslenmeye geçince 1 ayda 4 kilo verdim. Artık bu şekilde deneyeceğim.
Sevindim senin adına
bir şey olmaz göbüş candır
57 kilom
Okuduğunu anlamıyorsun galiba
Göbüş var mı göbüşşş
Ankara dan ısenıznyardım ederim
Çokmuş ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Diyetisyenim. ✨ Canım benim, kendini sorgulayan bu halini çok iyi anlıyorum. Bu duyguları yaşamak çok doğal, sakın kendini yalnız hissetme. Önemli olan şimdiye değil, bugünden sonra atacağımız adımlara odaklanmak. Yalnız değilsin ve bu yolda sana destek olmaya hazırım. İstediğin zaman bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım! 💪💖🌸