Ay olurum tabi neden olmasın ayrıca bu bana biraz hakaret gibi geldi😢😝 kız kilo dediğin nedir kii hemen sana 90 kiloya yaklaştığımda nasıl zayıflamaya karar verdiğimi anlatıyorum. Annemin halasına yemeğe gittik öyle güzel yer sofrası hazırlamışki bir sürü kadın ve benim iştahım nasıl açık boyumda 1.60 biri arkadan itse bildiğin yuvarlanıcam o dereceye geldim sofraya bi oturdum bi sessizlik oluştu pantolon cart diye yırtılmasın mı🤦🏻♀️ Sndndbhs ay beni bi gülme tuttu biraz utandım sonra yemeye devam ettim annem çok bozuldu benden çok sonra zayıflamaya karar verdim 6 ayda verdim kiloyu şu an 57 59 arası 54 bile oluyorum..
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi, isterse model olsun, istersen tontiş olsun, gerizekalıysa kimseyle arkadaş olmam. Kilo önemli değil, mesela seninle hemen hemen aynı kiloda bi kız, ama pratik zekasına hayran kaldım ve arkadaş olmak isterdim yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
+1 yılSevdim de oldum da neden olmayım? Kilo 90 olunca yasak mı geliyor, sevme mi diyorlar nedir? Bu özgüvensizlik insanların başına çok iş açmasına rağmen hala devam etmeleri kendilerini beğenmemeleri sanki başka bir vücuda geçe bilirmiş gibi filan bu tür triplere girmeyin o vücudu gezdiren akıldır. Bir bakışın bir sözün etkilerse düşüncen karşıdaki kişi o sevgini alır kafa yapın uyarsa merak etme seni olduğu gibi kabul eder kaldı ki eğer özgüvenini bu derece etkiliyorsa kendin için spor yap kilonu ver. Hayatta her şey senin elinde sen istersen olur. Ve evet karşına senin seven biriside çıkacak
30 Yorumlagerçekten böyle bir şey var. herkeste bir nefret kusma , çirkin bakışlar imalar, sen daha fazla yemesen mi canımlar. derdiniz ne tam olarak anlam veremiyorum. irite duruyormuş çevir kafanı görme , yok efendim göz zevkini bozuyormuş.(genel olarak sinir olduğum bir durum)
arkadaşlar siz nerede yaşıyorsunuz. turkiyede minimum bi kaç akrabanız şişman. anneniz, ablanız , babanız belki. iskandinav kökenli değilseniz ayva göbekli amcaların, çıkık kalçalı teyzelerin etrafında büyüdünüz. kilosuna göre arkadaş mı seçilirmiş. Kilo nedir ya alınır verilir.
ya hiç yoktan en az şişman biri tarafından sevildiniz, şefkat gördünüz. ne bu etrafımda şişman insan görmek istemiyorum şımarıklığı, sanane ulan sanane !
karaktersiz insanların gerçek hayatta hiç bir halta yaramayıp bu işe yaramazlık hissini başkalarına pislik atarak görmezden gelme çabasının bir parçası bu. 50 kilo 90 kilo.. isterse 120 olsun ! bu kritere göre arkadaş seçmem. 2 side eşittir bende.12 Yorumla
Soran+1 yıl90 kilo olan benim
Soran+1 yılHiç arkadaşım yok
İnsanları dış görünüşüne, boyuna, kilosuna göre yargılayanlardan değilim, asla da olmadım. Benim için karşımdaki insanın kalbi, ruhu ve beyni önemli. Ben düşüncelere ve duygulara değer veren bir insanım. Karşımdakinin de bana bu şekilde yaklaşmasını isterim.. Herkesin bakış açısı ve arayışı farklı tabiki..
10 Yorumla
+1 yılAramızda güzel bir muhabbet varsa neden olmasın. insanları dış görünüşüne göre yargılayanlar çok mide bulandırıcı
14 Yorumla
Soran+1 yılHayata küstüm
Soran+1 yılNeden arkadaşım yok diye sordum kilodan dolayı dediler
- +1 yıl
Peaky Blinders'ta Tommy'nin dediği gibi "S... şim insanları". Boşver kim ne düşünürse düşünsün, sen sağlığın için kilo vermelisin bu bir gerçek ama hani sırf kilolusun diye arkadaş olmayan insan net yavşaktır.
Soran+1 yılYavşaklar zaten ondan eminim
+1 yılErkeklere özel bir soru değilse, ben olurum kilolarımız yakın birbirimize laf sokma derdine düşmeden güzel arkadaşlık kurardık ❤️ Ayrıca kilom tabikide yüksek ve çoğu şeyde sıkıntı yaşasam da kendimi çoook severim beğenirim efenim😊
22 Yorumla
Soran+1 yılBen de kendimi seviyorum ama insanlar daha ağzımı açmadan benden kaçıyorlar
- +1 yıl
Aaa olur mu hiç bence başka nedenler vardır emin ol.
Çok yemek yiyiyorum az yersem bir deri bir kemik kalıyorum kilo alamamakta kötü. hiç düşünmedim ama kilo sevgiyi geçemez herhalde
20 Yorumla
+1 yılArkadaşlık dış görünüşe bakmaz birinin senin dış görünün hakkında söz sahibi olamaz senin bedenin senin tercihin 🥰
20 YorumlaGenellikle arkadaş seçerken sohbetine , neleri sevdiğine, huylarımızın uyuşup uyuşmadığına bunları göz önünde bulundurarak seçiyorum . Dış görünüş önemli değil. Sevgiler
218 Yorumla
Soran+1 yılAma benimle konuşmak dahi istemiyorlar
Soran+1 yılHem doğrucuyum hem çekingenim
Soran+1 yılAma atılgan davranmaya çalışıyorum kaçıyorlar meraba diyorum konuşmaya çalışıyorum ürkütüyor muyum
Soran+1 yılKilom dışında yok
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılAma bunu denedim lisede 4 yıl yalnız kaldım kimse gelmedi mezuniyete de gidemedim
- +1 yıl
Sen o bok herifleri boşver bence senim derdini anlayan muhabbet eden insanlarla sohbet etmeye çalış 😊😊
Soran+1 yılAma çok sıkılıyorum ben de herkes gibi dışarı çıkmak gezmek istiyorum kendimi yalnız ve eksik hissediyorum
- +1 yıl
Bence sen insanları dış görünüşleriyle yargılayan ukalâlardan çok gerçekten yüreği sevgiyle dolu insanlari hakediyorsun ondan bence bu yalnızlığın 😊
Soran+1 yıl@Gazali_123 umarım öyledir
- +1 yıl
Öyle merak etme.
- +1 yıl
Hangi sehirdesin?
Soran+1 yıl@Gazali_123 malatya ama normal arkadaş arıyorum
- +1 yıl
Nasıl normal arkadaş derken?
+1 yılOlurum tabi 100 kilodan fazla arkadaşım vardı çok da severdim kendisini. Hatta birisi 150 kilodan fazlaydı ortalarında gezerdim😄
10 Yorumla
+1 yılEvet olurdum insanların dış görünüşüne göre arkadaş seçmiyorum.
Benim için önemli olan Kalbi. Samimiyete önem veririm güvenilir birisi olmasına, Konuşkan, Pozitif olması. :)20 Yorumla
+1 yılLise yillarimda kiloluyum diye hic arkadasim olmamisti, simdide yok o ayri mesele
20 YorumlaNeden arkadaş olmuyayım tabiki olurum. Kiloya göre arkadaş seçen varsa lütfen seçmesin.
20 YorumlaHerkesin zevki farklı poncik
Ben şunun gibisini seviyorum
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın? Edeceğim sohbetin, keyif alacağım bir gezinin, beraber izlediğim filmin veya duygusal paylaşımımın kilolar ile ilgisi olamaz. Artık insanları bu şekilde ayırmayın lütfen.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Yazık biz kilolu kızlara ya ya boşver kardeşim asıl biz onlarla arkadaş olmayız 😭😭
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı.
+1 yılNiye la 90 kilo bir kız kötülük mü yaptı ölümcül bir hastalık mı kilolu olmak sorunlu mu ne yani ne bende 153 kiloydum arkadaşlarım vardı şimdi 87 kiloyum yinEde arkadaşlarım var
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlıklarımda ölçüp tarttığım şeyler oluyor ama bunlar arasında kilo yer almıyor
10 Yorumla
+1 yılBen 50 kilocuktum en yakin baya kilolu insan sonucta sacma bu soru kilosuyla yargilamam kimseyi
11 Yorumla- +1 yıl
En yakin arkadaşim baya kiloluydu
+1 yılKendim 100 oludugumdan kiloyu pek problem etmiyorum 😂
10 YorumlaVar öyle arkadaşım ama şaka yapıcam diye ölümüme sebeb veriyordu sjjxsjal
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilim 87 kiloydu gayet mutluyduk 😀 hatta ona kilo verdirdim 52 ye dusurdum sonra bı g. tu kalktı kendini bişi sandı bı özgüven geldi günden güne ilişkimiz çöp oldu
16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kilo verdirdin? Benimde vermem lazım🥺
- +1 yıl
Spor yaptırdım diyet hazırladım ona özel antrenör olunca kolay oluyo
- +1 yıl
Hımm meslek diyorsun yani. Peki bana da yardımcı olmak ister misin? İstersen mesaj atabilirsin 🙃
- +1 yıl
😀 yardımcı olmakta sorun yok ta insanlar vefasiz
- +1 yıl
Lütfen bana da yardım edermisin, lütfen
- +1 yıl
Peki
Sen kimsenin yorumuna takılma. her haliyle güzeldir insan
10 Yorumla
+1 yılolurum neden olmayım arkadaşlarımın kilosuna boyuna bakmıyorum
10 YorumlaKilo ile mi arkadaş seçiyorsunuz bu nasıl soru ya
Sar bana oradan 50 kilo kız arkadaş jfşejfiwkdiwkd20 Yorumla
+1 yılniye olmayayım çok saçma bir soru. tipine bakıp arkadaş seçmiyorum ne de olsa karakter diye bir şey var.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben bir soru daha sordum insanlar benden niye kaçıyor diye kilondan dolayı dediler ondan sordum
- +1 yıl
öyle arkadaşlık olmaz
Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. İnsanların ırkına, inancına (satanizm hariç), kültürüne, dış görünüşüne bakmam arkadaş olurken.
Karakterine bakarım, vicdan düzeyine, entelektüelite ve empati yeteneğine.00 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum bu tür sorulara olumsuz cevap verince her günüm totem yapılmış gibi berbat geçiyor ben pas geçiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHihihi alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
+1 yılDostluğun kilo ile hiçbir alakası yok. Vizyon önemli kişilik önemli kısacası karakteri önemli ama dış görünüşün bence bi önemi yok..
10 Yorumla
+1 yılİnsanlığına bakarım ben. Kilosu hiç önemli değil zaten bunu eleştirmek de benim haddime değil. Benim 40 kilo arkadaşım da var 93 kilo arkadaşım da var. Çok da iyi anlaşıyoruz yani kendini üzme bunun için derim 😊
10 Yorumla
+1 yılbir kadınla arkadaş olmam için
boyundan kilosundan daha önemli olan şey
karakteri ve kişiliğidir..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim çok arkadaşım var 100 kilo olan bile var birlikte yemek gömüyoruz eğlenceli bence. ayrıca aşırı sempatikler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların kilosundan daha çok konuşması güzel vakit geçirmek önemli gerisi önemsiz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl110 kilolarıb görmüş bi kız olarak söylüyorum ki arkadaş olmak isteyen oluyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Ama bu kiloya yakın kızlar iri erkek seviyor galiba, senin boy kaç
yani sevgilide olurum beraber ağır yaşamlara katılırız doktor nowzaradan ı seviyorum tanışmak isterdim
var bi hayalimiz işte kjkjh00 YorumlaEn son arkdaşım vardı buralarda 1.75 civarı boylarında 83 Kilo. İsmini vermiyorum ama kalbini kırdım onun. Eğer buradaysa lütfen beni bul 😯😔
00 YorumlaOlurum. 90 kilo değilse bile kilolu olan bir arkadaşım var. Arkadaşlık ilişkilerimde dış görünüşe önem vermem.
00 Yorumla
+1 yılKalbi iyiyse olurum tabi kilo benim için önemli değil alınır verilir hatta vermesine yardımcı da olurum yürüyüş felan yapar eğlenirdik hoş olurdu.
00 YorumlaKalbi kötü olmasın da ne olursa olsun önemli olan insanlıktır bunu anladığımızda dünya daha iyi bir yer olacak.
00 YorumlaAğırlık çalışırsan senin için daha faydalı olur. Sadece kendi fiziksel ve duygusal sağlığın için, başkasına iyi görünmek için değil.
00 Yorumla
+1 yıl90 değil 100 kilo olsa 110 kilo olsa yani hic fark etmez yine arkadaş olurum yeter ki gönlü güzel olsun
00 Yorumla
+1 yılNeden olmayayım ya. Saçma yani kilosuna göre mi arkadaş seçiyor insanlar artık. Bence saçma. Keyifli geceler.
00 Yorumla
+1 yılRakamlara takılma. Kilo verilebilir sonuçta değil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılİlaç kullanıyorum zayıfken de arkadaşım yoktu
- +1 yıl
Benimde pek konuştuğum olmadı , boşver. Nasibini bekle en güzeli
Soran+1 yılNormal arkadaş
Merhaba evet arkadaş olurdum dış görünüşe göre arkadaş seçimi yapmıyorum kafa uyumuna bakıyorum 😊
10 Yorumla
+1 yılKız arkadaşım 100 kilo benim için kilo değil yüreği kalbi gönlü temiz olsun gerisi gelip geçiçi
10 YorumlaKızlarla arkadaş olunmaz. Belki iş arkadaşı olur. Başka türlü olmaz.
10 YorumlaArkadaş olmak için kilo kriteri mi vardı.
İnsan olsun, iyi olsun, güvenilir olsun kâfi.10 Yorumla
+1 yılKarakterli biri olduktan iyi insan altın gibi bir kalbi olduktan sonra neden olmayayim ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefes alsın diyen bir coğrafyada bu soruyu sorman ne kadar garip kullanma amaclı hepsı yavvşıyorr iş ciddiye binince tüy olur kırık kalbin sen baş başa bu kadar
00 Yorumla
+1 yılEvet olurum. Arkadaş seçerken fiziksel özellik gözetmiyorum doğal olarak.
00 Yorumla
+1 yılOlur 😂kızların fiziğine göre arkadaşlik yapmıyorum sorun olmaz o yüzden.
00 Yorumla
+1 yılOlurum niye olıyım arkadaş olmak için fiziğe gerek yok
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar kilosuna göre mi seçilir, tabi ki olurum.
00 Yorumla
+1 yılOlurum tabi yahu🙄 arkadaşlarımı kilo olarak seçmiyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olarak kilo önemli değil karakteri önemli.
Ama, sevgili olarak kilolu biri istemezdim.00 Yorumla
+1 yılIQ yuksek biriyse kufur etmiyorsa uzayli da olabilir fark etmez.
00 YorumlaOlunur neden olunmasın zayıflaması için yanında sürekli destek çıkarak yardımcı olurum yani
00 YorumlaSaygılı, ağzı küfürlü degilse ve usluplu giyimi benimsemişse olabilirim
00 Yorumla
+1 yılolurum tabi ki ama sağlığınız için kilo vermeye çalıştığınıza da şahit olmak isterim :)
00 YorumlaKiloya bakarak arkadaşlık mı oluyormuş çok saçma insanlar dış görünüşe bakmaması lazım..
00 YorumlaSeninle arkadaş olan kişi dış görünüşe bakmamalı ki ona bakıyorsa ondan arkadaş olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (220)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat