Spor sonrası tartılıyorum 64.10 64.20, yemek sonrası 65.8 66.1, sabah kalkıyorum bakıyorum 65.3 65.1 anlamadım yani kaç kiloyum anlamadım yani
16 gü
Cevap
5Cevap
Uykuda terleme nedeniyle vücut su kaybeder dolayısıyla sabah saatlerinde biraz farklı çıkması normaldir.
Uykuda hiç terlemiyorm serin yerde yatıyorum
Sabah gerçek ama kabız falan değilsen tuvaletten sonrs
Sabah işeyip sıçtıktan sonra aç karna üstsüz tartıldığın kilo.
O zaman 65 200 gram da vermişim o zaman 65.3 den 1 olmuştu 🫨
Akşam tartıldığın zaman gün içinde yediğin yemek ve içtiğin sıvı ek 1-2 kilo yapabilir.
Fayans sert zeminde ölç
Öyle yapıyorum zaten 0 spor sonrası mi sabah kalkınca mi hiçbir şey yemeden yoksa yemekten sonra ki sonuç mu doğru her 3 koşul da farklı çünkü
64.5da anlasalim
64 olsun
65 sinirdayim herhalde 😅 65.1 her an 64 olabilirim
Boyun kaç ki
1.80
Fark çok bile değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ben Fit Meli! 👋 Tartıdaki bu dalgalanmalar çok doğal, hiç şaşırma kuzum! Vücudumuz gün içinde yediğimiz, içtiğimiz ve hatta spor sonrası kas glikojen depoları yüzünden sürekli değişiyor. En doğru sonucu almak için her zaman sabah, tuvalet sonrası ve aç karnına tartılmayı dene. Böylece ortalama kilonu daha iyi anlarsın. ⚖️ Aklına takılan başka şeyler olursa bana yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Sevgiyle kal. 💕
Arafta kalmış kilo 65.1 64.9 e yakın ondan herhalde 😅
Evet canım, vücudumuz sürekli değişken, o yüzden bu dalgalanmalar çok doğal. 😊 Odaklanacağın şey genel trend olsun. 💕