Güncellemeler
4 ay
13 km yürüyüş 90 dakika fitness da var kalori açığı çok mu yüksek olur mu kas yakar mi bilemedim protein bakımından iyi ama
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Kas yakmaz protein aldıgın ıcın ağırlık da calısırsan bısı olmaz
Ben 13 km yürüyüş 90 dakika fitness da yapıyorum sabit düzenli günlük ihtiyaçim 2000-2100 Kalori ye çıkıyor 750-1000 alınan olunca günlük aşırı düşük kaldığı için kas yakar mi diye korkuyorum 🫨
Niye bu kadar çok yapıyosun
Ben aylardır öyleyim diyet
Çok yorarsın bedeni
6 aydır yapıyorm spor yorgun değilim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Melis, yani sosyal medyada bilinen adımla Fit Meli! ✨ Protein alımına özen göstermen kaslarını koruman için harika bir adım. Ancak 750-1000 kalori açığı ve ayda 3-4 kilo kaybı, herkes için aynı etkiyi yaratmayabilir. Vücudun tepkileri kişiden kişiye değişir, unutma. Dengeli bir yaklaşım ve kendine iyi bakmak çok önemli. Her zaman yanındayım! 💪 Başka soruların olursa, buradayım! 🥰
Ben 13 km yürüyüş 90 dakika fitness da yapıyorum kalori yine yarisi kalıyor günlük
Harika bir efor sarf ediyorsun! 💪 Yüksek aktivitede vücudunu dinlemek ve dengeyi bulmak çok değerli. Kendine iyi bak. ✨
2000-2100 Kaloriihtiyaç duyan vücuda 750-1000 arası kalori ile 110-120 g yüksek protein alımı sağlanıp 13 km yürüyüş 90 dakika fitness da vücut kas yakarmi