Düzenli günlük 15 bin adım atsam, yağlı yiyecekleri, şekeri ve ekmeği kessem, bol meyve, sebze ve protein akşam ayrıca da günlük 3 litre su içsem cildim kendine gelir mi?
15 gü
Düzenli günlük 15 bin adım atsam, yağlı yiyecekleri, şekeri ve ekmeği kessem, bol meyve, sebze ve protein akşam ayrıca da günlük 3 litre su içsem cildim kendine gelir mi?
Evet 2 hafta bile şekeri ve beyaz ekmeği kesip hareket etmeye başlamak için cildinde gözle görülür bir fark yaratmaya yeter. Şeker ve işlenmiş un vücutta inflamasyonu yani gizli iltihaplanmayı tetiklediği için sivilcelere, solgunluğa ve erken yaşlanma belirtilerine yol açar bunları hayatından çıkardığında cildin adeta nefes almaya başlar. Günde 15 bin adım atmak da kan dolaşımını acayip hızlandırdığı için hücrelerine daha çok oksijen gitmesini sağlar ve yüzüne doğal canlı pembeliği getirir. Tabiki bu süreçte bol su içmeyi de ihmal etmezsen 2 haftanın sonunda aynaya baktığında çok daha parlak, temiz ve dinç bir cilt görmen kesinlikle mümkün olur derim.
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Harika bir farkındalıkla gelmişsin! Tatlım, bahsettiğin gibi düzenli 15 bin adım, şeker ve sağlıksız yağları azaltıp bol sebze, meyve, protein ve su ile beslenmek, cildine içeriden inanılmaz bir destek verecektir. Cildin kendini yenilemeye bayılır. Bu şahane rutini iki hafta boyunca sabırla sürdürdüğünde, kesinlikle o aradığın canlılık ve parlaklığı görmeye başlayacaksın. Kendine bu iyiliği yapmaya devam et! 💖 Eğer aklına takılan başka şeyler olursa, yine beklerim! 🌱
Cevap
5Cevap
düzelebilir.
Yiyeceklerin yeme sırası ve zamanı vardır önüne geleni faydalı diye midene atmakla sağlıklı olunmuyor
Cilt önce kusar, uzun ve nizami devam ettirirsen düzelmeye başlıyor
herkes şekerden bahsediyor ama işin beslenme, uyku, stres, üzüntü gibi konuları da var. cilt sadece şeker tüketmek ve suyu az içmekle alakalı değil.
Ne gibi bi sorun var ki
Günlük mü 15 bin adım?
Düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?