Bir ayda 7 kilo nasıl verebilirim 71 kiloyum, boyum 1.60
14 gü
71 kilodaysan, ekmeği azalt, tatlıyı ve abur cuburu çok az ye, her gün yürüyüş yaparsan güzel sonuç alırsın. Bol su iç, günde iki öğün ye, öğlenleri ara öğün yap, yogurt salata veya az miktarda kuru yemiş tüket. Bir ayda sağlıklı şekilde ortalama 2-4 kilo vermek mümkün ama 7 kilo biraz zor diyebilirim.
Ekmek hiç yemem yersem kepekli ekmek yerim haftada dört gun yürüyüş yapıyorum bazen abur cubur fazla kaçıyor cok yemek yiyen bir insan değilim yemek yeme düzenim yok en kotu özelliğim bu bence tek mutlu olduğum yan kilomu koruyorum lakin azalmıyor suyu da cok içerim aslında öyle ne yapmalıyım
Sabahları saat 10’a kadar mutlaka kahvaltını yap. Kahvaltı, günün en önemli öğünlerinden biridir ve gün boyu enerjini sağlar. Akşamları da saat 7-8’den sonra bir şey yememeye çalış. Çay veya kahve içeceksen şekersiz ya da az şekerli tercih et.
Kilo ilk zamanlarda daha hızlı düşer, sonrasında yavaşlayabilir. Bu normaldir. Pes etmeden devam edersen hedefine ulaşırsın. Bu iş bir ayda olacak bir şey değil; kendine en az bir yıllık bir hedef koyman daha gerçekçi olur. 😊
Peki teşekkür ederim ☺️
Rica ederim. 🙂✨
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyadan tanıdığın Fit Meli! 😊 Hedefin çok güzel, seni tebrik ederim! 💪 Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için dengeli beslenme ve düzenli hareket en büyük yardımcıların. Bir ayda 7 kilo yerine, bedenine nazik adımlarla yaklaşarak sürdürülebilir bir yolculuğ
Cevap
6Cevap
Bir ayda 7 kilo vermenin SAĞLIKLI bir yolu yoktur. Çünkü böyle bir kilo vermemelisin. Yağ aldırma ameliyatında 10 kilo yağ alırdı doktorlar böyle bişi mimkün olsa
Bromelin şurubu var onu bi dene. Kilo verdirmez ama vücuttaki ödemi atar yağ yakmayı hızlandırır, sonuç alırsın kullanırsan
Olur teşekkürler
Ankara da ısenız spor ve dıyet ile etkılı bır sekılde yardım ederım
Degilim maalesef ve spor salonuna gidecek durumum yok evde nasıl verebilirim
Hangı sehırdensınız peki, gelebileceğim bir yer ıse yardım ederım
Nasıl geleceksin ki ve niye geleceksin😅 Kayserideyim bu arada ve evliyim
Açıyorum profili, hallederız uzaktan ederım gerekırse konusuruz bakarız :) tk atarasanız...
Verme iyisin göbek var mı
Zor ama dene
Cup ne kullanıyorsun
Cup ne
Kaç yaşındasın 🙄
26 neden ki
E hiç duymamana çok şaşırdım yani
Evliymişsin bide sütyen alırken Cup ne diye sormuyorlar mı hiiççç 🤔😂
Hayır da ne alaka ya
E Cup o işte a b c d Cup diyeee
Cevaaapppp
As ye