Evdeyim hep hareket etmiyorum fazla bir de ha bire yiyorum
13 gü
Evdeyim hep hareket etmiyorum fazla bir de ha bire yiyorum
25-30 kilo vermek iyi bir hedef ama 154 boyda bu değişimi yaparken deri sarkması konusu tamamen süreci nasıl yöneteceğinle alakalı. Yaşın genç olduğu için cildinin kolajen yapısı ve esnekliği hala çok güçlü bu senin için bir avantajdır. Eğer bu kiloyu acele etmeden zamana yayarak ve aceleci şok diyetlerden uzak durarak verirsen cildin vücuduna göre yavaş yavaş toparlanma fırsatı bulur. Bir de sürece hafif tempolu yürüyüşler veya evde yapabileceğin basit sıkılaşma hareketleri ekleyip, bol su içerek cildini içeriden nemli tutarsan sarkma riskini neredeyse yok denecek kadar aza indirirsin derim.
Kiloyu sağlıklı ve spor destekli vermelisin yemeyi kesip aç bırakırsan kendini hem kastan kaybedersin sarkma olur hem de geri alması kolay olur
Bunun yerine yemeği birazcık azaltsam belki sıkıntı olmaz öyle spor yapmak istemıyırum hiç of
Hızlı değil, yavaş ve istikrarlı kilo vererek ve mutlaka ağırlık antrenmanı yaparak kas kütleni artırırsan sarkma riskini en aza indirirsin. Bol su içip proteinle beslenmek cildinin elastikiyetini korumasına yardımcı olur. Süreci aceleye getirme, vücuduna zaman tanı.
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum! ❤️ Endişeni çok iyi anlıyorum, bu düşünceler normal. Güzelim, dengeli beslenme ve kademeli kilo kaybıyla deri sarkmalarını en aza indirebilirsin. Bedenini yormadan, bol su içerek ve yavaşça hareketini artırarak kaslarını destekle. Bu yolculukta sana umut olabilirim! Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme. 😊✨
Cevap
13Cevap
Sporla kardiyoyla verirsen olmaz ufak çatlaklar olur sadece
Çok üşeniyorum ya en son ıygulamaya bakarak spor yaptığım da heryerım ağrımıştı hamlık var
2 gün yapıp bırakırsan olur tabi 😂
2 gunde değil 1 gun😅 off ya
Sen böyle devam et boş ver 😂
Sağlıklı ve azar azar ver birden bire verme o zaman çok sarkma olacağını düşünmüyorum.
Ye gitsin bişey olmaz göbek dediğin oyurunca hafiften 2 kat olcak kadar olmalı
Hayır olmaz çok ağırım böyle
Değilsin ama yaa göbüşün dediğim kadar mı peki
Aynen dediğin gibi bu şekilde giderse 3 kat olucak
Muazzam ki öyle olması ki iyi ben ona sanatsal göbüş diyorum , burcun koç aslan ya da başak mı aceba
3 kat olmaz merak etme
Olabilir. Spor yaparak verirsen ihtimal düşer ya da sarkma oranı azalır.
Kilo verme sürecini zamana yayar, bol su içer ve egzersizle desteklersen deri sarkması riskini en aza indirirsin.
Spor yaparsan sorun yok sporsuz sadece diyetle verirsen sarkma kaçınılmaz olur
Ne kadar güzel bir fiziğin vardır yeminle
Çok dolgun olmalı vücudun :)
sanki 200 kilo mk
Çok valla
Hafif balık etlisin sanırım
Evet olur
Göbek mi var çok
Olur yanı zamanda da spor yap engeller bu
Vay danam vay
Deme oyle ya 60-65 arası hep oluyordum kilo aldım 60 da normal değil tabı
Tamam danacim